Home TOP NEWS Το διαζύγιο ήταν έτοιμο, το ίδιο και οι υποψήφιοι

Το διαζύγιο ήταν έτοιμο, το ίδιο και οι υποψήφιοι


Από χθες βράδυ, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Λένον,  άρχισαν να καταφθάνουν οι πρώτες πληροφορίες σε ότι αφορά στο πως έφτασε η ομάδα σε αυτή την απόφαση αλλά και στο τι προτίθεται να κάνει παρακάτω.

Αρχικά να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε, ο Λένον ήταν εδώ και μέρες στην πόρτα εξόδου. Μάλιστα λέγεται πως ήταν εις γνώσιν του η πρόθεση της ομάδας και ήταν προετοιμασμένος. Οπότε δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση μόνο με το χθεσινοβραδινό αποτέλεσμα, ούτε η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα ήταν… η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Τώρα σε ότι αφορά στην επόμενη μέρα. Η ομάδα είχε ήδη καταρτισμένη μία λίστα προπονητών, μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού και οι οποίοι κρίθηκαν ως οι καταλληλότεροι για να αντικαταστήσουν τον Λένον. Η τελευταία πληροφόρηση μάλιστα αναφέρει πως οι επαφές με το άτομο στο οποίο δόθηκε προτεραιότητα είναι σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει κατάληξη και αν αυτό δεν γίνει σύντομα, δηλαδή από απόψε μέχρι αύριο, η ομάδα πάει στον/ους επόμενο/ους.

Κάποια ονόματα έχουν ήδη βγει προς τα έξω όμως οι πιθανότητες να ισχύει κάποιο εξ αυτών είναι μηδαμηνές. Δεν αποκλείεται πάντως ο επόμενος προπονητής μας να είναι γνωστός και στο Κυπριακό κοινό.

Τετάρτη βράδυ απόψε και η αναμονή δεν θα κρατήσει πολύ, κρίνοντας και από τα λεγόμενα της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι μέχρι το Σάββατο ο προπονητής θα έχει ανακοινωθεί.