Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ www.monodeals.com | Αρχίζουν οι προσφορές και εκπτώσεις για τους κατόχους Privilege card!

www.monodeals.com | Αρχίζουν οι προσφορές και εκπτώσεις για τους κατόχους Privilege card!

Η επόμενη φάση του σχεδίου Privilege αρχίζει από σήμερα! Οι κάτοχοι Privilege card έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν προϊόντα και να χρησιμοποιούν υπηρεσίες με αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις από εκλεκτούς συνεργάτες μας!


Οι κάτοχοι Privilege card μπορούν να ανακαλύπτουν τις προσφορές και εκπτώσεις στην ιστοσελίδα www.monodeals.com, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του σχεδίου Privilege! Η σελίδα συνεχώς θα ανανεώνεται με νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Όπως είχαμε ανακοινώσει με την έναρξη της λειτουργίας του σχεδίου Privilege, οι κάτοχοι Privilege card απολαμβάνουν σειρά από σπουδαία και μοναδικά προνόμια:

– Από την πρώτη φάση λειτουργίας της Privilege card οι κάτοχοί της απολαμβάνουν προνόμια όπως: 20% έκπτωση στις αγορές από την GreenBoutique, σημαντικά φθηνότερο Εισιτήριο Διαρκείας, 10% χαμηλότερα δίδακτρα στην Ακαδημία ποδοσφαίρου, Εισιτήριο Διαρκείας για τα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα του Σωματείου, συμμετοχή σε κληρώσεις και αρκετές άλλες εκπλήξεις.

– Στη δεύτερη φάση του σχεδίου Privilege, που ξεκινά από σήμερα, στα προνόμια προστίθενται οι μοναδικές και αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις από εκλεκτούς συνεργάτες μας σε όλη την Κύπρο, μέσω της ιστοσελίδας www.monodeals.com που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό.

– Η επόμενη φάση του σχεδίου Privilege είναι οι βαθμοί που θα συγκεντρώνει ο κάθε κάτοχος Privilege card μέσα από την ενεργή συμμετοχή του στις δραστηριότητες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η διαδικασία δημιουργίας του προγράμματος επιβράβευσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μάθετε περισσότερα και αποκτήστε την Privilege card ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://privilege.omonoiafc.com.cy/