Home TOP NEWS Αυτό που μετράει σε αυτή την φάση είναι η ουσία και οι...

Αυτό που μετράει σε αυτή την φάση είναι η ουσία και οι βαθμοί

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σαν τυπικά γηπεδούχος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.


Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα μετά και τα αποτελέσματα των πρώτων 10 αγωνιστικών, το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα είναι αναγκασμένο σε κάθε παιχνίδι και κόντρα σε κάθε αντίπαλο, να μπαίνει στο γήπεδο και να ψάχνει μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Σίγουρα το ιδανικό σενάριο, είναι ο κόσμος της ομάδας μας, αλλά και εμείς από την δική μας σκοπιά, να βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας να παίζουν όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το συνδυάζουν με νίκες, ωστόσο αυτό που μετράει στην παρούσα φάση δεν είναι αυτό, αλλά στο να έρχονται με κάθε τρόπο οι βαθμοί.

Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια και το μόνο που πράγμα που «καίει» την ΟΜΟΝΟΙΑ την δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι άλλο από τους βαθμούς. Συνεπώς κύριο μέλημα για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Ολυμπιακό,  είναι να ψάχνουν σε αυτά την ουσία και να παίρνουν τα αποτελέσματα που θα την βοηθήσουν να ανέβει τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά.