Home TOP NEWS Η διακοπή να αποδειχθεί ευεργετική!

Η διακοπή να αποδειχθεί ευεργετική!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πατάει “γκάζι” και ανεβάζει στροφές για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στον Αποέλ, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Δύο βδομάδες που ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας, άρπαξαν την ευκαιρία για να προετοιμαστούν τόσο για το ντέρμπι, αλλά και για να ανεβάσουν την φυσική τους κατάσταση.

Ο Ρομάν Μπέζους παρουσίασε αποσπασματικά κάποια καλά του στοιχεία μέχρι σήμερα και ο Φερέρα περιμένει ότι ο Ουκρανός θα αρχίσει τώρα να σταθεροποιείται.

Έμεινε κάπως πίσω και ο Μιξ. Ποιοτικός ποδοσφαιριστές, φέτος όμως δείχνει κάπως να ψάχνεται. Θα δούμε αν έχει λειτουργήσει ευεργετικά για αυτόν η διακοπή.

Ακόμη οι Κούσουλος, Κασάμα, Χούπερ, Λέτσιακς… παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορά δούλεψαν πολύ τις προηγούμενες μέρες και αναμένεται ότι σε αυτούς θα βασιστεί αύριο ο Φερέρα. Είναι εξ αυτών που είχαν ανάγκη λίγο περισσότερο χρόνο από τους υπολοιπους, για διαφορετικούς λόγους.

Επιλογή αποτελεί και ο Μπασιρού ο οποίος επέστρεψε και είναι στη διάθεση του Φερέρα. Δεν αναμένουμε να τον δούμε βασικό αύριο, σαφώς όμως το γεγονός ότι πλέον αποτελεί επιλογή είναι σημαντικό. Το ίδιο ενδεχομένως να ισχύει και για τον Γιούστε που πέρασε από τραυματισμό.

Ήταν μία διακοπή την οποία είχαν ανάγκη αρκετοί από αυτούς που δεν είχαν υποχρεώσεις με Εθνικές και περιμένουμε να τους δούμε ανεβασμένους στη συνέχεια.