Home TOP NEWS Έδειξε ξανά ποδοσφαιρικό “τσαμπουκά” ο Κίτσος!

Έδειξε ξανά ποδοσφαιρικό “τσαμπουκά” ο Κίτσος!


Η απουσία της τελευταίας στιγμής του Άνταμ Μάθιους και η απουσία του Πάρη Ψάλτη, ήταν η αφορμή για τον Φερέρα, να δώσει φανέλα βασικού στον Φώτη Κίτσο και να τον χρησιμοποιήσει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Κίτσος κλήθηκε να αγωνιστεί σε μια θέση στην οποία δεν γνώριζε αρκετά καλά, ωστόσο ο νεαρός Ελλαδίτης ακραίος μπακ τα πήγε περίφημα, έβγαλε αρκετές άμυνες και παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε ξανά ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Στο χθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση ο Κίτσος κατέγραψε το τρίτο του 90λέπτο με την πράσινη φάνελα, αγωνίστηκε και στα εκτός έδρας παιχνίδι με την Σοσιεδάδ και την Γιουνάιτεντ στα οποία και εκεί τα πήγε αρκετά καλά.

Με την εμφάνιση του κόντρα στην Ανόρθωση, ο Κίτσος έρχεται να στείλει εκ νέου μηνύματα στον προπονητή του, ότι είναι εδώ και μπορεί να τον υπολογίζει και για τους επόμενους αγώνες και σίγουρα αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς ο Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός δεν αποκλείεται σύντομα να αποτελέσει και βασική επιλογή για τον Φερέρα στα επόμενα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.