Home TOP NEWS Είναι μεγάλος γκολτζής και άρχισε να το δείχνει

Είναι μεγάλος γκολτζής και άρχισε να το δείχνει


Για πρώτη φορά χθες, ο Γκάρι Χούπερ χρησιμοποιήθηκε από την αρχή. Ήταν στην εντεκάδα που επέλεξε ο Φερέρα, εξαργυρώνοντας με αυτό τον τρόπο το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη αλλά και το γενικότερο ανέβασμα του.

Είναι ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε στα… χασομέρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ερχόμενος ως ελεύθερος στην ομάδα ύστερα από πρόταση του Λένον. Είχα παραπανίσια κιλά και λίγοι ήταν αυτοί οι οποίοι, βλέποντας τον σε πρώτη φάση, θεωρούσαν ότι μπορούσε να επανέλθει. Κι όμως η δουλειά που κάνει και η προσήλωση του στις προπονήσεις και στον στόχο του, αποδίδει και είναι φανερό.

Η φυσική του κατάσταση έχει βελτιωθεί, ο ρυθμός του είναι ανεβασμένος στα παιχνίδια ενώ πλεόν αρχίζει να αποκτά και διάρκεια. Τη ψυχολογία του έτσι κι αλλιώς θα την ανέβαζε μέσα από τα γκολ, τα οποία και βρίσκει στους τελευταίους αγώνες.

Δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής και φαίνεται από την κάθε του κίνηση μέσα στο γήπεδο, με ή χωρίς τη μπάλα. Η τοποθέτηση του είναι εξαιρετική, το άγγιγμα του με τη μπάλα επίσης, διαθέτει ταχύτητα την οποία τώρα αρχίζει να μας παρουσιάζει. Το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε έναν παίκτη που έχει ήδη 246 γκολ καριέρας, σε υψηλότερο επίπεδο, τα λέει όλα.

Και έτσι όπως πάει, αναμένουμε πως θα καπαρώσει τη θέση του κεντρικού επιθετικού. Και το καλύτερο θα είναι, όταν θα επιστρέψει από το μουντιάλ ο Ανσαριφάρντ να έχει μπροστά του βουνό να ανέβαει για να ξαναγίνει βασικός. Αν αυτό ισχύσει πάει να πει πως ο Χούπερ βρήκε για τα καλά τον εαυτό του και βγάζει στο γήπεδο τον δεινό σκόρερ, όπως οι ίδιοι οι αριθμοί του μπορούν να τον χαρακτηρίσουν.