Home TOP NEWS Φιλική νίκη της Εθνικής μας κόντρα στο Ισραήλ! Έπαιξε και σκόραρε ο...

Φιλική νίκη της Εθνικής μας κόντρα στο Ισραήλ! Έπαιξε και σκόραρε ο Χάμπος, αγωνίστηκε ο Παναγιώτου

Η Κύπρος παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει την φιλική νίκη κόντρα στο Ισραήλ με 2-3 σε ένα παιχνίδι που χάρισε στους φιλαθλούς γκολ και θέαμα.


Το σύνολο του Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με όμορφο τακουνάκι του Χαραλάμπους. Στο 24ο λεπτό ο Πίττας διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής μας και με το 0-2 πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η Εθνική του Ισραήλ μέσα σε ένα δίλεπτο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 66ο λεπτό ο Γκλουχ μείωσε στο σκορ και ο Μπαρίμπο πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων για το 2-2.

Την τελευταία λέξη στον αγώνα όμως είχε η Κύπρος με τον Ιωάννου οποίος στο 83ο λεπτό κατάφερε να πετύχει ένα όμορφο γκολ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής του τερματοφύλακα της Εθνικής Ισραήλ, χαρίζοντας στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τη νίκη, την δεύτερη με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο.

Ισραήλ (Λέβι): Πέρετζ, Ντάσα, Σλόμο, Γκολντμπεργκ, Λέιτνερ, Νάτχο, Πέρετζ, Γκλουχ, Σβίρο, Άλτμαν, Γεχεζκέλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Λαβί, Κάαναν, Μπαριμπό, Γκρέτσκιν, Σαφούρι, Σαρντάλ.

Κύπρος (Κετσπάγια): Δημητρίου, Ανδρέου, Γκόγκιτς, Αντωνιάδης, Αντωνίου, Γουίλερ, Σπόλιαριτς, Χάμπος, Κάστανος, Πίττας, Χαραλάμπους.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Χριστοφή, Ιωάννου, Μάμας, Σπόλιαριτς, Οικονομίδης, Παναγιώτου.