Home TOP NEWS H τριάδα που θα μας ανεβάσει!

H τριάδα που θα μας ανεβάσει!


Θα γίνει πολύ πιο εύκολο το έργο του νέου προπονητή, στην προσπάθεια που θα κάνει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε επιτυχίες, αν δοθεί συνέχει στην πολύ καλή παρουσία τριών ποδοσφαιριστών του.

Ο Ρομάν Μπέζους δείχνει ότι μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στο γήπεδο. Ένας ποδοσφαιριστής υψηλής ποιότητας που μπορεί να καθορίσει το ρυθμό της ομάδας, να δημιουργήσει αλλά και να τελειώσει φάσεις. Στερείται λίγο ταχύτητα όμως αυτό αντισταθμίζεται από το έξυπνο παιχνίδι του. Χθες βράδυ ήταν μάλλον ο κορυφαίος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο γήπεδο και είναι εμφάνιση που σίγουρα θα τον ανεβάσει και ψυχολογικά.

Ο Κασάμα αρχίζει να δείχνει έναν διαφορετικό εαυτό στο γήπεδο, σε σχέση με το πως μας συστήθηκε αρχικά. Έχει ανεβάσει ρυθμό στο γήπεδο, είναι πολύ πιο σίγουρος στις μεταβιβάσεις του και φαίνεται πως όταν αποκτήσει ένα δυναμικό εξάρι στο πλευρό του, όταν δηλαδή επιστρέψει ο Μπασιρού ή όταν ο Κούσουλος ξανά καθιερωθεί, θα μπορέσει να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.

Τέλος, σπουδαία επιλογή στα χέρια του Φερέρα είναι ο νεαρός Κίτσος. Ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρόλαβε, στις λίγες παρουσίες του να παίξει ήδη σε τρεις θέσεις. Αγωνίστηκε αριστερά στην άμυνα, έπαιξε και στο κέντρο ως ανασταλτικός μέσος ενώ στους τελευταίους δύο αγώνες επιλέγηκε για το δεξί άκρο της άμυνας. Και σε όλους τους αγώνες ήταν πολύ καλός ή μάλλον σε κάθε παιχνίδι γίνεται και καλύτερος.