Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Προηγούμαστε, είμαστε καλύτεροι… τώρα να το τελειώσουμε

Ημίχρονο: Προηγούμαστε, είμαστε καλύτεροι… τώρα να το τελειώσουμε


Αναμέναμε την ομάδα να μπει με φόρα στο γήπεδο και να επιβάλει το παιχνίδι της πειδιώκοντας από νωρίς να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στο ξεκίνημα του όμως όσο περνούσε ο χρόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε να πατάει καλύτερα και να επιτίθεται περισσότερο.

Βγάλαμε κάποιους καλούς συνδυασμούς όμως δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε την μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην αντίπαλη εστία. Ήμασταν εμφανώς καλύτεροι, ποιοτικότεροι από τουες αντιπάλους μας και η υπεροχή μας καρποφόρησε στο 31ο λεπτό. Ο Μπρούνο έδωσε ασίστ στον Λοΐζου που σκόραρε.

Δεν μας απείλησε σχεδόν καθόλου ο Ολυμπιακός και αν συνεχιστεί έτσι το παιχνίδι τότε θα πάρουμε απόψε το ζητούμενο.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη σημαντική στιγμή ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 8ο λεπτό. Ο Χούπερ έδωσε ωραία με τακουνάκι στον Λοΐζου ο οποίος έκανε ένα πλασέ και η μπάλα πέρασε δίπλα στην εστία του Μολ.

Στο 19′ ο Κούσουλος έκανε μακρινό σουτ το οποίο ήταν πολύ άστοχο.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπάρκερ στο 25ο λεπτό διότι μπήκε στο γήπεδο, μετά που του έγινε περιποίηση από τους ιατρους, χωρίς την άδεια του διαιτητή.

Στο 30ο λεπτό ο Μπρούνο εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, πετάχτηκε και έπιασε την κεφαλιά ο Μίλετιτς όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 31ο λεπτό ο Χαραλάμπους έδωσε κάθετα για τον Μπρούνο ο οποίος ανέβηκε κάμποσα μέτρα, έδωσε παράλληλη μπαλιά στον Λοΐζου ο οποίος πήρε μπάλα έκανε και μία προσποίηση για να τελειώσεοι μπροστά στο άδειο τέρμα.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 43ο λεπτό όταν ο Λοΐζου έδωσε υπέροχη κάθετη πάσα στον Μπρούνο ο οποίος τλείωσε στον Μολ, στην εξέλιξη έγινε σουτ και από τον Χούπερ άστοχο.

Στο 44ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε άστοχη τελική προσπάθεια.

Στο 45ο λεπτό ο Ευτυχίδης έκανε σέντρα στην  περιοχή μας, ο Χέντριξ έκανε εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι η μπάλα πήγε στον Ουζόχο.

Τρομερή απόκρουση από τον Μολ στο 2ο λεπτό της καθυτστέρησης σε σουτ του Μπάρκερ.