Home TOP NEWS Συνέχεια στην 11η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις

Συνέχεια στην 11η αγωνιστική με δύο αναμετρήσεις

Η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA η οποία άνοιξε χθες με το παιχνίδι της Πάφος FC και της Ανόρθωσης, συνεχίζεται σήμερα με άλλα δύο παιχνίδια που θα γίνουν την ίδια ώρα σε ΓΣΠ και στο “Ν. Papas Group – Αμμόχωστος Επιστροφή¨.


Τα μάτια μας και η προσοχή η δική μας θα είναι στο παιχνίδι του ΓΣΠ, στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα που προέρχεται από την ισοπαλία με τον Άρη θα ψάξει απόψε το τρίποντο και την επιστροφή στις νίκες. Απ’ την άλλη η ομάδα του Ολυμπιακού είναι κολλημένη στις θέσεις του υποβιβασμού και θα κυνηγήσει απόψε την έκπληξη για να ξεκολλήσει βαθμολογικά.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Νέα Σαλαμίνα θα φιλοξενήσει τον δεύτερο στην βαθμολογία Άρη Λεμεσού. Οι “ερυθρόλευκοι” προέρχονται από τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια και σήμερα θα προσπαθήσουν μέσα στο “σπίτι” τους να πετύχουν τη νίκη. Στην αντίπερα όχθη ο Άρης προέρχεται από την ισοπαλία με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θέλει κι αυτός με την σειρά του το τρίποντο για να επιστρέψει ξανά στις επιτυχίες και να παραμείνει μόνος στην δεύτερη θέση, θέλοντας παράλληλα να διατηρήσει το -4 από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Πάφος FC – Ανόρθωση 1-0

Το πρόγραμμα της ημέρας:

19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ολυμπιακός (Primetel)
19:00 Νέα Σαλαμίνα – Άρης (Cytavision)

Η συνέχεια:

Σάββατο (12/11/22)
17:00 ΕΝΠ – Καρμιώτισσα (Cytavision)
19:00 Απόλλωνας – Ακρίτας Χλώρακας (Cytavision)

Κυριακή (13/11/22)
17:00 ΑΕΚ – ΑΕΛ (Primetel)
19:00 Δόξα – Αποέλ (Cytavision)