Home TOP NEWS Match Report: Ήττα και στη Μολδαβία, επίλογος χωρίς βαθμό στο Γιουρόπα Λιγκ

Match Report: Ήττα και στη Μολδαβία, επίλογος χωρίς βαθμό στο Γιουρόπα Λιγκ


Φύγαμε ηττημένοι και από την Μολδαβία απόψε. Το τελικό 1-0 με το οποίο επικράτησε η Σέριφ, διαμορφώθηκε με γκολ στο τέλος.

Έκανε την προσπάθεια της απόψε η ομάδα, δεν ήταν όμως αρκετή για να πάρει έστω τον ένα βαθμό τη Μολδαβία. Το τελικό αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα του αγώνα, μπορεί κάποιος να πει ότι μας αδικεί. Η Σέριφ έφτιαξε μεν περισσότερες φάσεις στο παιχνίδι, εμείς όμως κρατρήσαμε περισσότερο τη μπάλα και απωλέσαμε τις πιο σημαντικές ευκαιρίες.

Έβγαλε πολλούς παίκτες μπροστά η ομάδα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και φάνηκε η πρόθεση της να δώσει βάρος μπροστά. Αν και τα πρώτα λεπτά του αγώνα βρήκαν τη Σέριφ να δημιουργεί καταστάσεις μπροστά στο τέρμα μας, μετά το 10 λεπτό ανεβήκαμε και προσπαθήσαμε αν σκοράρουμε.

Είχαμε ανοικτούς χώρους μεσοαμυντικά ενώ κάναμε και αρκετά λάθη τα οποία έφεραν φάσεις για τη Σέριφ. Είδαμε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτό και για τις δύο ομάδες με τη μεγαλύτερη να χάνει ο Κίτσος. Έκαναν περισσότερες ευκαιρίες οι γηπεδούχοι όμως ήμασταν εμείς που κρατήσαμε περισσότερο μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε για ένα γκολ. Ήταν φυσιολογικό να αφήσουμε ανοικτούς χώρους πίσω. Φτάσαμε κοντάστο γκολ σε κάποιες περιπτώσεις όμως δεν μπορέσαμε να γίνουμε ουσιαστικοί.

Τελικά η Σέριφ εκμεταλλεύτηκε μία από τις πολλές φάσεις που δημιούργησε και πήρε τη νίκη.

Κλείνουμε την προσπάθεια μας στο Γιουρόπα Λιγκ χωρίς βαθμό.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για τη Σέριφ στο 3ο λεπτό. Ο Νττιόπ έκανε πλασέ από πλάγια μέσα από την περιοχή, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.

Η πρώτη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή ήρθε στο 8ο λεπτό όταν ο Κασάμα έδωσε κάθετα στον Κακουλλή ο οποίος από πλάγια έκανε συρτή σέντρα όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπεσε και πήρε τη μπάλα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 12ο λεπτό με τον Κακουλλή ο οποίος ύστερα από φάση διαρκείας και προσπάθεια από τον Μπρούνο, έγινε κάτοχος μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, έκανε σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Στο 14ο λεπτό ο Χαραλάμπους βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή, το επιχείρησε όμως η μπάλα έφυγε ψηλά.

Απίστευτη ευκαιρία χάθηκε στο 20ο λεπτό με τον Κίτσο. Πήρε πάσα από τον Μπρούνο και μόνος απέναντι στον Κοβάλ πλάσαρε άστοχα.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε στο 24ο λεπτό με τον Ντιόπ μόνος απέναντι στον Ουζόχο να πλασάρει έξω.

Ένα σουτ από τον Ράντελιτς από απόσταση ήταν άστοχο.

Στο 29ο λεπτό ο Ζοουρί έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έπεσε χαμηλά ο Ουζόχο και απέκρουσε.

Στο 30ο λεπτό ο Ντιόπ έκανε ντρίμπλα στο κέντρο πέρασε ανάμεσα από δύο δικούς μας, έφτασε έξω από την περιοχή, σούταρε για να αποκρούσει ξανά ο Ουζόχο με διπλή προσπάθεια.

Πήρε πάνω του προσπάθεια στο 33ο λεπτό ο Λοΐζου ο οποίος μπήκε στη περιοχή από πλάγια όμως έκανε ένα πολύ άστοχο σουτ.

Το σουτ του Μπατόλο στο 35ο λεπτό από τα όρια της περιοχής μας έφυγε έξω.

Στις καθυστερήσεις ο Μπέζους κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο ίδιος στο στόχο, χωρίς όμως να απειλήσει.

Β’ Ημίχρονο

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη Σέριφ στο 53ο λεπτό όταν έγινε προσπάθεια από τον Ντιόπ μέσα από την περιοχή μας, είχε την επιλογή της πάσας την οποία δεν έκανε καλή.

Στο 56ο λεπτό ο Μπέζους είχε ευκαιρία να βγάλει μόνο τον Λοΐζου όμως δεν του έδωσε όπως έπρεπε τη πάσα.

Στο 60ο λεπτό ένα σουτ από τον Ρασίντ έξω από την περιοχή μας ήταν άστοχο.

Ψάλτης στη θέση του Λέτσιακς, Παπουλής στη θέση του Χαραλάμπους και Ζαχαρίου στη θέση του Λοΐζου ήταν οι αλλαγές του Φερέρα στο 62ο λεπτό.

Στο 64ο λεπτό ο Κακουλλής έκανε προβολή σε σέντρα από αριστερά του Κίτσου, όμως η μπάλα πήγε αδύναμα στον τερματοφύλακα.

Σουτ του Περναμπούκο μέσα από την περιοχή μας ήταν άστοχο.

Ευκαιρία χάθηκε με τον Μπέζους στο 74ο λεπτό ο οποίος μέσα από τη περιοχή από πλάγια θέση έκανε σουτ, κόντραρε η μπάλα και έφυγε κόρνερ.

Στο 75ο λεπτό πολύ καλό πλασέ έκανε ο Ντιόπ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στο 76ο λεπτό ο Κασάμα έδωσε τη θέση του στον Μιξ.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Μπέζους στο 80ο λεπτό. Βγήκε σέντρα από τον Κακουλλή, ο Ουκρανός έκανε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Μπήκε ο Μπάρκερ στο 81ο λεπτό στη θέση του Μπρούνο.

Στο 85ο λεπτό ο Παπουλής έκανε πλασέ έξω απο την περιοχή, το απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Ο Ρασίντ σκόραρε στο τέλος για να δώσει τη νίκη στη Σέριφ.

Ο Μπατόλο εκμεταλλεύτηκε λάθος μέσα στη περιοχή μας από ΟΥζόχο και Γιούστε, έκανε πλασέστο δοκάρι.

Τεράστια ευκαιρία έχασε στο τέλος ο Κακουλλής σε Τετ-α-τετ απέναντι στον Κοβάλ, δεν μπορεσε όμως να τον νικήσει.