Home TOP NEWS Με πάθος, ψυχή και καρδιά για τη νίκη!

Με πάθος, ψυχή και καρδιά για τη νίκη!

Μέρα παιχνιδιού, μέρα “αιώνιου” ντέρμπι η σημερινή για την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Η ομάδα μας θα μεταβεί το απόγευμα στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει στις 17:00 τον Αποέλ στον σημαντικότερο αγώνα που έχει να δώσει την φετινή σεζόν μέχρι φυσικά τον επόμενο. Ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, αλλά και της αγωνιστικής κατάστατης που βρίσκονται, τα παιχνίδια ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ είναι πάντα ιδιαίτερα, πόσο μάλλον τώρα που το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα “καίγεται” και για το τρίποντο.

Για τον προπονητής και τους ποδοσφαιριστές λοιπόν, ο μοναδικός στόχος στο σημερινό παιχνίδι δεν είναι άλλος από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι λόγοι γνωστοί. Οι πολλοί χαμένοι βαθμοί σε προηγούμενα παιχνίδια και η μεγάλη απόσταση από την κορυφή, δεν επιτρέπουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να σκεφτεί κάποιο άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης που θα της χαρίσει τόσο βαθμούς, όσο και ψυχολογία.

Ο Φερέρα και οι συνεργάτες του είχαν αρκετό καιρό να προετοιμάσουν την ομάδα μας γι’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι και τώρα η μπάλα πέφτει στα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι καλούνται να παρουσιαστούν ψυχωμένοι, παθιασμένοι και να αγωνιστούν για 90 λεπτά με το “μαχαίρι στα δόντια” διεκδικώντας το ζητούμενο.

Για να επιτευχθεί το πιο πάνω άπαντες που θα κληθούν να αγωνιστούν είτε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είτε ως αλλαγή θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο γήπεδο και στο πλάνο του προπονητή, να αποφύγουν τα εύκολα λάθη από την μεσαία γραμμή και πίσω, ενώ στο επιθετικό τρίτο θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί μετουσιώνοντας τις ευκαιρίες σε γκολ.

Μετράμε λοιπόν αντίστροφα για το “Ελ κλάσικο” του Κυπριακού πρωταθλήματος και ευελπιστούμε ότι η ομάδα μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ μας θα παρουσιαστεί στο γήπεδο όπως πρέπει και με το τελικό σφύριγμα θα μας κάνει να χαμογελάσουμε και να πανηγυρίσουμε.