Home TOP NEWS Όγδοοι από χθες στο πρωτάθλημα και κάνουμε… στροφή σε ότι έχει απομείνει

Όγδοοι από χθες στο πρωτάθλημα και κάνουμε… στροφή σε ότι έχει απομείνει


Είναι καλό να αντιληφθούμε μία και καλή την πραγματικότα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα είναι εκτός στόχων οριστικά και αμετάκλητα.

Το τέλος της 12ης αγωνιστικής μας βρίσκει στην 8η θέση του πίνακα και πλέον οι δικαιολογίες, οι ευσεβής πόθοι που εκφράζοντας προηγουμένως, η όποια πίστη για κάτι καλό στη σεζόν… έχουν όλα στερέψει.

Πλέον η ομάδα θα πρέπει να βλέπει τον κάθε αγώνα στο πρωτάθλημα ξεχωριστά και να δει στο τέλος που θα την βγάλει η ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, με την ελπίδα ότι δεν θα τη δούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο β’ γκρουπ.

Και αυτό που έχει απομείνει τώρα ως μοιναδική διέξοδος για διάκριση και κυρίως για έξοδο στην Ευρώπη, είναι το κύπελλο. Είναι τραγικό και μόνο που το λέμε αυτό, πριν μάλιστα μπει καν ο Δεκέμβριος. Ας το δουν όσοι κρατούσαν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους.

Αγωνιστικά για την ώρα η ομάδα κάνει στροφή στο θεσμό του κυπέλλου, έχοντας μπροστά της το ματς με την Καρμιώτισσα την ερχόμενη Πέμπτη όμως διοικητικά περιμένουμε δραστικές αποφάσεις και ενέργειες.