Home TOP NEWS Θιγμένος, απογοητευμένος και έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!

Θιγμένος, απογοητευμένος και έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του!


Η χθεσινή μέρα δεν έφερε κάτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Και ο κόσμος αναμένει αντίδραση από τον ίδιο τον πρόεδρο Παπασταύρου ο οποίος παρακολουθεί από την Αμερική και ετοιμάζεται να πράξει.

Ασφαλώς αισθάνεται θιγμένος και απογοητευμένος από τον αγωνιστικό κατήφορο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα.

Είναι δεδομένο πως μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουμε εξελίξεις. Ο Παπασταύρου θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αναμένεται ότι θα δούμε αποφάσεις δραστικές και ενέργειες οι οποίες στόχο θα έχουν να αλλάξουν πολλά εντός της ομάδας.

Το θέμα τεχνικού/αθλητικού διευθυντή είναι πάντοτε στο προσκήνιο ενώ ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να φέρει προ των ευθυνών τους αυτούς που έχουν την ευθύνη για την τραγική κατάσταση της ομάδας.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να πράξει διαφορετικά. Οι επενδύσεις που έγιναν ήταν δαπανηρές και το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Η χρονιά στο πρωτάθλημα έχει χαθεί όμως ο Παπασταύρου ξέρει πως είναι δικό του καθήκον να κάνει ότι είναι δυνατόν για να κυνηγήσει η ομάδα ότι μπορεί.