Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ολυμπιακό

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Ολυμπιακό

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, η οποία θα γίνει στις 19:00 στο ΓΣΠ.


Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα μας θα μεταβεί στο ΓΣΠ για τον σημερινό αγώνα έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φαμπιάνο, Μάθιους, Μπασίρου, Ζαχαρίου και ο τιμωρημένος Μορέτο Κασάμα.

Ο Γιανίκ Φερέρα έχοντας λίγες μέρες στην διάθεση του από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν αυτό κόντρα στον Άρη, φρόντισε να προετοιμάσει τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές μας, έχοντας ως στόχο να παρουσιάσει κάτι καλό κόντρα στον Ολυμπιακό για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επανέλθει στις επιτυχίες.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Άρη αναμένουμε ότι, ο Γιανίκ Φερέρα θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με την πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα να έχει ως εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι για άλλο ένα παιχνίδι ο Φράνσις Ουζόχο.

Από εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Φώτη Κίτσο και Γιαν Λέτσιακς στα δύο άκρα και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Νεμάνια Μίλετιτς μαζί με τον Έκτορ Γιούστε.

Στην μεσαία γραμμή αναμένουμε ότι, ο Φερέρα θα δώσει φανέλα βασικού στους Ιωάννη Κούσουλο, Χαράλαμπο Χαραλάμπους και στον Φώτη Παπουλή που θα έχει ένα πιο ελεύθερο ρόλο.

Στην επιθετική γραμμή στα δύο “φτερά” θα κινούνται οι Μπρούνο Φελίπε και Λοίζος Λοίζου και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με το σημερινό παιχνίδι να είναι το τελευταίο για τον Ιρανό αφού θα αποχωρήσει για το Μουντιάλ.

Η πιθανή ενδεκάδα: Ουζόχο, Κίτσος, Λέτσιακς, Μίλετιτς, Γιούστε, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Παπουλής, Μπρούνο Φελίπε, Λοίζου, Ανσαριφάρντ.