Home TOP NEWS Σε παιχνίδια που η μπάλα “καίει” δεν… επιτρέπονται πειράματα!

Σε παιχνίδια που η μπάλα “καίει” δεν… επιτρέπονται πειράματα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπει την κορυφή από το -13 και τις θέσεις 2,3,4 από το -9, -8 και το -6 αντίστοιχα και μόνο απ’ αυτό καταλαβαίνει κανείς, ότι η ομάδα μας απαγορεύεται στο να χάνει βαθμούς, καθώς κάθε ήττα ή ισοπαλία θα μας απομακρύνει κι άλλο από την πρώτη εξάδα.


Ο τεχνικός της ομάδας μας την περασμένη Δευτέρα στο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού πειραματίστηκε με το στήσιμο της ομάδας μας, αλλά και την επιλογή κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως για παράδειγμα την χρησιμοποίηση του Χαράλαμπους στο δεξί “φτερό” της επιθετικής γραμμής.

Η κίνηση με τον Χάμπο δεν του βγήκε καθόλου του Βέλγου προπονητή και ήταν κάτι που το είδε κάτι την διάρκεια του αγώνα και το διόρθωσε, ενώ προς τιμήν του παραδέχθηκε το λάθος του στην διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι  «Καταλάβαμε νωρίς στο παιχνίδι ότι δεν μας βγήκε αυτό με τον Χάμπο. Στο β’ ημίχρονο αλλάξαμε το σχηματισμό και τα πρόσωπα και τα πήγαμε καλύτερα. Είμαστε σε μια περίοδο που κάνουμε πειράματα, μαθαίνουμε την ομάδα ακόμα».

Ο Γιανίκ Φέρερα βρίσκεται λίγο καιρό στο “Ηλίας Πούλλος” και στην άκρη του πάγκου της ομάδας μας και προσπαθεί ακόμη να μάθει τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ είναι λογικό ότι σε κάποια παιχνίδια θα πειραματιστεί με τις επιλογές του.

Φυσικά τα πειράματα σε παιχνίδια όπως ήταν αυτό με τον Άρη Λεμεσού και όπου η μπάλα “καίει” και οι τρεις βαθμοί είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητοι, δεν επιτρέπονται και ο Φερέρα καλείται να πηγαίνει περισσότερο στα σίγουρα, έτσι ώστε να διεκδικεί τους τρεις βαθμούς που έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ.