Home TOP NEWS H προσωπικότητα φαίνεται στα ντέρμπι

H προσωπικότητα φαίνεται στα ντέρμπι


Υστερεί φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πολλούς τομείς. Όμως πάλι καλά που τα πλείστα παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας μπόρεσε να τα καθαρίσει. Κέρδισε 4-0 την ΕΝΠ, τον Ολυμπιακό και την Καρμιώτισσα, πήρε εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας.

Όμως από κει και πέρα το χάος. Η νίκη με 2-0 στο ΓΣΠ επί της προβληματικής Ανόρθωσης αλλά και η επιτυχία επί της ΑΕΚ σε ένα ματς το οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ να χάσουμε και δεν τα καταφέραμε, δεν έφεραν κάποια αλλαγή στη ψυχολογία.

Ουσιαστικά η ομάδα παίρνει αυτά που δίνει μέχρι σήμερα. Και τώρα είναι η στιγμή να δείξει ότι θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι με τον Ακρίτα θεωρούμε δεδομένο πως θα το πάρουμε. Αν όχι τότε να πάψουμε να συζητάμε. Κι από κει και μετά ακολουθούν συνεχόμενα ντέρμπι.

Αν η ομάδα μπορεί να βγάλει στο γήπεδο προσωπικότητα, θα πρέπει να το δείξει. Η επίσκεψη στην «Αρένα» αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια μέσα στη σεζόν ενώ αυτό που θα ακολουθήσει κόντρα στον Απόλλωνα θα καταδείξει αν έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος.

Για την ώρα το παιχνίδι της Κυριακής είναι ”must win” και μετά οι παίκτες μας και η ομάδα στο σύνολο της θα κληθεί να δείξει τον χαρκτήρα της.