Home TOP NEWS Η ανάγκη για νίκη στο τελευταίο ενός κακού πρώτου γύρου

Η ανάγκη για νίκη στο τελευταίο ενός κακού πρώτου γύρου


Παίζουμε ξανά με την Καρμιώτισσα απόψε, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Ο Γιανίκ Φερέρα θα παρατάξει την ομάδα χωρίς τον σκόρερ του δεύτερου τέρματος, απέναντι στην ομάδα των Πολεμιδών την περασμένη Πέμπτη για το κύπελλο, τον Μπρούνο. Εκτός μένουν και οι Λανγκ, Φαμπιάνο και Ζαχαρίου.

Είναι παιχνίδι μία επιλογής το αποψινό. Η ομάδα ολοκληρώνει έναν πολύ κακό πρώτο γύρο πρωταθλήματος και θα επιδιώξει να ανεβάσει τη συγκομιδή της μέσα σε αυτό το διάστημα και μέχρι τη διακοπή των εορτών, ώστε να μπει στην νέα ημερολογιακή χρονιά και στο δεύτερο μέρος της σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερη προοπτική γίνεται. Ψευδαισθήσεις δεν τρέφουμε. Ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα είναι η είσοδος στο πρώτο γκρουπ και από κει και πέρα θα δούμε.

Πρέπει λοιπόν να κερδίσουμε την Καρμιώτισσα κι αν τα καταφέρουμε θα πιάσουμε τον Απόλλωνα στην 5η θέση της βαθμολογίας. Είναι επίσης σημαντικό και για τη ψυχολογία της ομάδας η οποία καλείται εδώ και καιρό να κτίσει σερί, χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Τώρα έχουμε τα ματς με Καρμιώτισσα και ακολούθως με Ακρίτα και οι έξι βαθμοί επιβάλλονται. Πρώτα ομως το αποψινό.