Home TOP NEWS Post Game: Με σωστή νοοτροπία και διάθεση ήρθε το ζητούμενο και βλέπουμε...

Post Game: Με σωστή νοοτροπία και διάθεση ήρθε το ζητούμενο και βλέπουμε μπροστά


Ήταν καλή η εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο μπορέσαμε χθες βράδυ να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να καταγράψουμε ευρεία νίκη επί της Καρμιώτισσας.

Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι σε έναν αγώνα στον οποίο η νίκη ήταν επιβεβλημένη, η ομάδα μπόρεσε, χωρίς να σκορσαριστεί ιδιαίτερα και παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο να φτάσει στο στόχο. Προσθέσαμε έτσι τρίποντο στη βαθμολογική μας συγκομιδή, το οποίο μας ανεβάζει στην 5η θέση ισόβαθμούς με τον Απόλλωνα. Ανεβαίνει και η ψυχολογία αφού προερχόμασταν από την κακή εμφάνιση και τη βαριά ήττα από το Αποέλ.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως βλέπουμε ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν. Ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λέτσιακς που σκόραρε και έδωσε ασίστ, ήταν κατά διαστήματα εξαιρετικός ο Κίτσος ο οποίος, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού ήταν κινητήριος μοχλός της ομάδας.

Σχετικά καλό παιχνίδι έκανε κι ο Λοΐζου ο οποίος επίσης σκόραρε και γενικότερα είχε πολύ καλή διάθεση στο παιχνίδι. Η άμυνα μας δεν χρειάστηκε να κάνει ιδιαίτερα πράγματα ή ο τερματοφύλακας μας αφού δεν πιεστήκαμε καθόλου.

Ψάχνουμε κάπως την προσωπικότητα μας στο κέντρο. Επιλογές υπάρχουν, ποιοτικές μάλιστα, όμως τώρα αρχίζουμε να βρίσκουμε σταθερότητα. Η επιστροφή του Κούσουλου αλλά και του Μπασιρού λύνει τα χέρια στον προπονητή.

Οι αλλαγές που έγιναν χθες βράδυ έδωσαν επιπλέον ώθηση. Σκόραρε ο Κακουλλής ενώ επέστρεψε στην ομάδα και έπαιξε μάλιστα ο Ανσαριφάρντ. Στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν καλός ο Μπέζους ενώ πήραν χρόνο συμμετοχής οι Παναγιώτου και Κούσουλος.

Η ομάδα τώρα θα ξεκουραστεί και βλέπει μπροστά τον αγώνα με τον Ακρίτα την ερχόμενη Κυριακή.