Home TOP NEWS Post Game: Σημαντική νική αλλά… πρέπει να υπάρξει και συνέχεια!

Post Game: Σημαντική νική αλλά… πρέπει να υπάρξει και συνέχεια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε χθες κόντρα στον Απόλλωνα να πετύχει μια πολύ σημαντική νίκη, την 8η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και με αυτή ανέβηκε βαθμολογικά στην 5η θέση, ενώ θα την βοηθήσει να ανέβει και ψυχολογικά, αφού ήρθε σε μια περίοδο που το κλίμα στις τάξεις των “πρασίνων” ήταν κάπως μουντό.


Ο Γιανίκ Φερέρα στο χθεσινό ματς παρέταξε την ομάδα μας με ένα νέο σχηματισμό 4-4-2 και με επιθετικές διαθέσεις κι αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος ,μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι σωστά ενέργησε στην τελίκή ο Βέλγος κόουτς.

Ο τεχνικός της ομάδας μας έριξε τους Χούπερ και Ανσαριφάρντ στην επίθεση με τον Ιρανό στα λεπτά που αγωνίστηκε να έχει ρόλο στο παιχνίδι “πλέι μαίκερ” και έτσι η ομάδα μας φάνηκε εξ αρχής στο παιχνίδι να είναι πιο επικίνδυνη και πιο δημιουργική, έχοντας πλουραλισμό στις επιθετικές ενέργειες της. Επίσης ο Φςρέρα άφησε εκτός τον ντεφορμέ, Γιαν Λέτσιακς και στην θέση του χρησιμοποιήσε τον Κίτσο ο οποίος βοήθησε πολύ στα αμυντικά του καθήκοντα.

Όσοι αγωνίστηκαν τόσο από την αρχή του αγώνα, όσο κι αυτοί που πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι βοήθησαν τα μέγιστα με την απόδοση τους στο να φτάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη, στην οποία η ομάδα μας καλείται απ’εδώ και πέρα να “χτίσει” πάνω σε αυτήν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα ναι ήταν μια ψυχολογική και βαθμολογική ένεση, ωστόσο η ομάδα μας αν θέλει να ελπίζει σε μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία και να διεκδικήσει κάτι μέσω του πρωταθλήματος θα πρέπει να δώσει συνέχεια και στους εναπομείναντες αγώνες και μέχρι το τέλος του β’ γύρου να σταθεροποιήση την απόδοση της σε ψηλά επίπεδα για να μπορέσει να πανηγυρίσει ξανά τέτοιες νίκες.

Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΑΙ για να κατάφερει να παραμείνει στην πρώτη εξάδα και να μειώσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται θα χρειαστεί κυρίως επιμονή, υπομονή και θέληση, ενώ θα πρέπει να αρχίζει να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα και μακριά από το ΓΣΠ, καθώς στα εκτός δείχνει να “πονάει” αρκετά.

Φυσικά η νίκη για την ομάδα μας δεν ήρθε με το τελείο παιχνίδι, αφού για ακόμη μια φορά φάνηκαν αδυναμίες στο αμυντικό τρίτο, έγιναν κάποια λάθη στην μεσοαμυντική γραμμή, ευτυχώς όμως αυτή την φορά δεν στοίχισαν, αφού ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να μετατρέψει κάποια ευκαιρία του σε γκολ και να μπει στην διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.

Τώρα ακολουθεί η διακοπή για τα Χριστούγεννα, οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία θα πάνε σε αυτές με ηρεμία και σε δύο βδομάδες, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος αναμένουμε όλοι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ξανά έτοιμη για να συνεχίσει την αντεπίθεση της.