Home TOP NEWS Σβήνει κάθε ερωτηματικό ο Χούπερ!

Σβήνει κάθε ερωτηματικό ο Χούπερ!

Ο Γκάρι Χούπερ ήταν ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την ομάδα μας στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Άγγλος στράικερ ως γνωστόν ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος” μετά από επιθυμία του Νιλ Λένον, έκανε κάποιες προπονήσεις με την ομάδα μας και στην εκπνοή της μεταγραφικήw περίοδου η Διοίκηση του έδωσε συμβόλαιο.


Είναι γεγονός ότι, ο Χούπερ ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό για το κατά πόσο μπορεί και σε πιο βαθμό να βοηθήσει thn OMONOIA στον τομέα του σκοραρισμάτος λόγω φυσικά της ανετοιμόητας του, ωστόσο ο Άγγλος φορ σιγά – σιγά δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο.

Ο Χούπερ όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί είχε θετική παρουσία, ενώ αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Αποέλ στο οποίο αποσύρθηκε νωρίς από το ματς, στα παιχνίδια με τον Άρη, τον Ολυμπιακό, αλλά και χθες με την Καρμιώτισσα εξαργύρωσε την πολύ καλή του παρουσία με γκολ, μάλιστα αυτό που πέτυχε στο κύπελλο έδειξε και την κλάση που διαθέτει σαν ποδοσφαιριστής.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, φαίνεται ότι αρχίζει να “χτίζει” μια καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, δείχνοντας ότι έχει το γκολ, ενώ σημαντικό είναι ότι ο Χούπερ μπορεί να βοηθήσει και στο δημιουργικό κομμάτι, παίζοντας μακριά από τον χώρο δράσης του που είναι η αντίπαλη περιοχή.

Δείτε ξανά το υπέροχο γκολ του με την Καρμιώτισσα: