Home TOP NEWS Υποψιασμένοι και αποφασιμένοι με Ακρίτα για την “εκδίκηση”

Υποψιασμένοι και αποφασιμένοι με Ακρίτα για την “εκδίκηση”

Στην ακίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μπει πλέον το παιχνίδι με τον Ακρίτα Χλώρακας, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, πρώτης του β’ γύρου του πρωταθλήματος CYTA.


Οι ποδοσφαιριστές του Γιανίκ Φερέρα θα πάνε το απόγευμα της ερχόμενης Κυριακής στο ΓΣΠ υποψιασμένοι και αποφασισμένοι για να πάρουν “εκδίκηση” από την ήττα που γνώρισαν από την ομάδα του Ακρίτα Χλώρακας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας κόντρα στην Παφιακή ομάδα η οποία βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο αυτό θα κληθεί να το αποδείξει και εντός των τεσσάρων γραμμών, να πάρει τη νίκη και να μπει με το “δεξί” στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας να παρουσιαστεί όπως παρουσιάστηκε με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και με την Καρμιώτισσα, δηλαδή να προσέξει στο μεσοαμυντικό κομμάτι και στο επιθετικό τρίτο να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που θα βρει σε γκολ για να μην δώσει δικαιώμα στον αντίπαλο να πιστέψει σε κάτι θετικό.

Πάντως ο Φερέρα και οι συνεργάτες του έδειξαν ότι βρήκαν τον τρόπο να “χτυπούν” τα παιχνίδια με μικρότερες ομάδες, κάτι που δυσκολευόταν προηγουμένως να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και την Κυριακή κόντρα στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος.