Home TOP NEWS Αδικείται ο Νικόλας

Αδικείται ο Νικόλας


Πριν απο περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου με άρθρο μας αναφερθήκαμε στον Νικόλα Παναγιώτου και στο γεγονός ότι, αγνοείται αφού δεν παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας στα τελευταία επτά παιχνίδια της ομάδας μας αγωνίστηκε μόνο 12λέπτα ως αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠ, στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Φερέρα με τον ποδοσφαιριστή να μένει στα πλείστα παιχνίδια στον πάγκο.

Στα τελευταία παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο οι Λανγκ και Μίλετιτς, ενώ κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Έκτορ Γιούστε ο οποίος αντικατέστησε τον Λανγκ στο 58ο λεπτό.

Πάντως από τον καιρό που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Γιανίκ Φερέρα ο Παναγιώτου αγωνίστηκε συνολικά 80λεπτά, τα οποία είναι πολύ λίγα για έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε όσες φόρες κλήθηκε να φορέσει φανέλα βασικού ότι αξίζει με το παραπάνω να αγωνίζεται.

Είναι γεγονός ότι, ο Νικόλας Παναγιώτου αδικείται που δεν παίρνει λεπτά συμμετοχής ο ποδοσφαιριστής μας έδειξε εντός των τεσσάρων γραμμών ότι αξίζει και σίγουρα είναι κάπως άδικο που δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Βέλγο τεχνικό.

Το ερώτημα που προκυπτεί είναι πως και γιατί ο Νικόλας Παναγιώτου που έπαιξε πέντε 90λέπτα στο Europa League πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις έχει εξαφανιστεί και δεν υπολογίζεται από τον Γιανίκ Φερέρα, από την στιγμή που δεν υπάρχει θέμα με τον ποδοσφαιριστή.