Home TOP NEWS Είδε ΑΕΛ ο Φερέρα και… στον ορίζοντα η εντυπωσιακή Νέα Σαλαμίνα

Είδε ΑΕΛ ο Φερέρα και… στον ορίζοντα η εντυπωσιακή Νέα Σαλαμίνα


Είδαν την χθεσινοβραδινή προσπάθεια της ΑΕΛ στο κύπελλο, ο Γιανίκ Φερέρα και οι συνεργάτες του. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού κατέγραψαν ακόμα μία επιτύχια. Ύστερα από τη μεγάλη νίκη επί του Αποέλ, χθες επικράτησαν, στη διαδικασία των πέναλτι, του Απόλλωνα και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του θεσμού.

Ήταν χρήσιμη η παρακολούθηση σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος, ήταν κάπως πιο ισορροπημένα τα πράγματα στο δεύτερο μέρος ενώ στην παράταση ήταν ο Απόλλων αυτός που κυνήγησε περισσότερο το γκολ.

Είναι γεγονός πάντως πως έχει καταπονηθεί αρκετά η επόμενη αντίπαλος μας τις τελευταίες μέρες από τα συνεχόμενα παιχνίδια ντέρμπι. Όπως και να έχει, το παιχνίδι είναι κρίσιμο και ενδεχόμενη νίκη θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ έχουμε αυτόν με τη Νέα Σαλαμίνα στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Αμμόχωστος», με τους ερυθρόλευκους να προκρίνονται χθες στην επόμενη φάση του κυπέλλου πετυχαίνοντας εμφατική νίκη επί της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος ΑΕΚ με 4-0.

Οπότε γίνεται αντιληπτό πως, το πρόγραμμα μας φέρνει μπροστά σε δύο αντιπάλους με ανεβασμένη ψυχολογία και οι οποίες δείχνουν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Σε πολύ καλή κατάσταση βέβαια είναι και η δική μας ομάδα και αυτό που θέλει τώρα να αποδείξει είναι πως είναι καλύτερη ομάδα. Πρώτα όμως το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ τη Δευτέρα και ακολούθως αυτό στη Λάρνακα.