Home TOP NEWS Φερέρα: «Σήμερα το επίπεδο μας δεν ήταν καλό… αύριο συνάντηση με τη...

Φερέρα: «Σήμερα το επίπεδο μας δεν ήταν καλό… αύριο συνάντηση με τη διοίκηση»


Είπε στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Γιανίκ Φερέρα μετά τον αγώνα…

Ήμασταν καλόι σε ότι αφορά στην ένταση, στο μαχητικό πνεύμα, όμως το ποδόσφαιρο μας δεν ήταν καλό για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σήμερα το επίπεδο μας δεν ήταν καλό για να δημιουργήσουμε περισσότερο. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν είναι αρκετό. Με αυτά τα δεδομένα είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να επικεντρωθούμε στο επόμενο μας παιχνίδι.

Γιατί δεν δημιούργησε η ομάδα επιθετικά; Δεν ήμασταν καλοί σε τεχνικό επίπεδο. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Η Πάφος είχε περισσότερο τη μπάλα από εμάς στο δεύτερο μέρος. Δεν ήταν κάτι που επιθυμούσαμε. Όταν δεν είσαι καλός σε κάποια παιχνίδια ίσως είναι καλύτερο να μένεις στο δικό σου μισό. Κάναμε και κάποια λάθη που έδωσαν ευκαιρίες στην Πάφο όμως γενικά αμυνθήκαμε καλά. Η Πάφος είναι καλή ομάδα, αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε.

Για Κακουλλή: Όταν βλέπεις έναν παίκτη να σπριντάρει και να πέφτει κρατώντας το πόδι δεν είναι καλό σημαδί. Ίσως πάει για 4 εβδομάδες αποχής, μακάρι να είναι λιγότερο. Θα περάσει από MRI, και θα γνωρίζουμε

Αν επιθυμεί μεταγραφή: Θα συναντηθούμε αύριο με τη διοίκηση και θα έχουμε μπροστά μας μίαμιση μέρα και θα δούμε τι θα κάνουμε. Χάσαμε τον Κακουλλή, ο Χούπερ είναι τραυματίας και πιθανόν να δούμε κάποιες αλλαγές.

Για την διαφορά του πρώτου με το δεύτερο μέρος σε ότι αφορά στην ένταση της ομάδας: Είχαμε περισσότερη κούραση στο δεύτερο μέρος. Η θέληση όμως των παικτών ήταν σε ψηλά επίπεδα. Είναι λογικό να πέφτουν οι αντοχές στο δέυτερο μέρος. Προσπάθησαν όλοι πολύ