Home TOP NEWS Στο “Αμμόχωστος” με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Στο “Αμμόχωστος” με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει σήμερα (22/01) στη Λάρνακα, για να αντιμετωπίσει στο Στάδιο “Αμμόχωστος” τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Γιανίκ Φερέρα για ακόμη μια αγωνιστική και για ακόμη ένα παιχνίδι στοχεύει μόνο τη νίκη, η οποία αν έρθει στον σημερινό αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” της Αμμοχώστους θα είναι η πέμπτη στην σειρά και θα κρατήσει την ομάδα μας σε κοντινές αποστάσεις από τις ομάδες που προπορεύονται.

Στο “Ηλίας Πούλλος” ξέρουν ότι, κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή εκτός έδρας αποστολή, καθώς η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, συνεπώς άπαντες θα πρέπει να δώσουν το 100% στο γήπεδο για να πέτυχουν το ζητούμενο που είναι το “διπλό”.

Η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα έχει συνηθίσει να παίζει σε συνθήκες υπο πίεσης και τέτοιες θα είναι και στο σημερινό παιχνίδι και αναμένουμε ότι για ακόμη φορά θα βρει τον τρόπο να λειτουργήσει σωστά για να πετύχει τον στόχο της.

Οι πρώτοι έντεκα που θα αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι, αλλά κι αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο θα κληθούν να δείξουν αγωνιστική ετοιμότητα, να ανταποκριθούν στο πλάνο του προπονητή τους και να παίξουν με πάθος και ψυχή για 90λεπτά για να μπορέσουν να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο τρίποντο σε μια έδρα που κρύβει “παγίδες”.