Home TOP NEWS «Απαίτηση η κατάκτηση του κυπέλλου… το θέμα με το Σωματείο το χειρίζεται...

«Απαίτηση η κατάκτηση του κυπέλλου… το θέμα με το Σωματείο το χειρίζεται ο πρόεδρος»


Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ, από τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας, Αντρέα Δημητρίου.

Είπε αρχικά: «Θέλουμε να επικοινωνούμε με τον κόσμο. Εκτός του ότι είναι υποχρέωση μας, ο κόσμος είναι μεγάλη δύναμη της ομάδας. Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση του. Τα έχει ακούσει ξανά από εμάς και ίσως δεν είναι κάτι που θέλει να ακούσει και τώρα. Η εικόνα μας ήταν απαράδεκτη. Η ομάδα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος μετά το 1-1 και δέχθηκε τη βαριά ήττα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η ήττα, όμως αν χάσεις να χάσεις μαχόμενος, με το κεφάλι ψηλά. Το αποτέλεσμα είναι μη αποδεκτό. Η διοίκηση απαιτεί από την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να κατακτήσει το κύπελλο και να συμπεριφέρονται όλοι με σεβασμό προς τον κόσμο της».

Αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Δεν έχω οποιαδήποτε ενημέρωση για άμεσες αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα. Προφανώς για να έχει η σεζόν αυτή την κατάληξη, σημαίνει δεν λειτουργήσαμε όπως έπρεπε. Είναι παραδοχή πως έπρεπε να πάμε από την αρχή με τεχνικό διευθυντή. Η πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή είναι η αφετηρία για να γίνει η ομάδα όπως πρέπει να γίνει».

Για το Γιανίκ Φερέρα: «Η διοίκηση θέλει να δει την ομάδα να αντιδράσει. Για τον προπονητή, όπως είπα και πριν δεν έχω κάποια νεότερη ενημέρωση. Είναι σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, αλλά είμαι εδώ να μεταφέρω τις θέσεις μας».

Για τον τεχνικό διευθυντή: «Έχει συμφωνηθεί η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε μια διαδικασία δύο τριών μηνών. Έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του ο πρόεδρος και αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του σε δύο τρεις βδομάδες. Πρέπει να λύσει κάποια προσωπικά θέματα και μετά να ανακοινωθεί. Όπως είπα πριν, είναι η αφετηρία για κάτι καλύτερο η έλευση του τεχνικού διευθυντή».

Αν θα περιμένουν δύο τρεις βδομάδες, όταν αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής για αλλαγές: «Δεν θέλω να το επαναλάβω για 5η φορά. Ανάμεσα στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή θα είναι η αξιολόγηση του για την τεχνική ηγεσία και αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Όσον αφορά τον κόσμο, πραγματικά τον νιώθουμε τον καταλαβαίνουμε και έχει δίκαιο που διαμαρτύρεται. Η διοίκηση χρειάζεται λίγο χρόνο για να προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες με έμφαση τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για να γίνει ξανά η Ομόνοια πρωταγωνίστρια. Υπάρχει θέληση από τη διοίκηση για να κάνει όλα όσα πρέπει».

«Θα μιλήσει στον κόσμο θα το κάνει όταν ο ίδιος νιώθει, έχει ουσία να το κάνει. Το θέμα του σωματείου είναι ανοιχτό το χειρίζεται ο πρόεδρος, παραμένει ανοιχτό, ευχή όλων μας να βρεθεί μία λύση για να μπορούμε να προχωρούμε τα προηγούμενα χρόνια. Το 2018 ήταν διαφορετικά τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο. Για να μπορούμε να μιλάμε σε βάθος χρόνου».

Για το θέμα ενίσχυσης και Ζράντι: «Τα αγωνιστικά θέματα είναι ζητήματα κάποιων ανθρώπων που λαμβάνουν τις αποφάσεις αυτές. Από εκεί και πέρα έχει διαρκής αξιολόγηση για όλους. Υπάρχουν επαγγελματίες που λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις. Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι, προφανώς από τις δηλώσεις του προπονητή γνωρίζαμε ότι ο Ζράντι ήθελε χρόνο να ετοιμαστεί. Έπαιξε χθες και ευχόμαστε να βοηθήσει την Ομόνοια στα επόμενα. Ο Μπεσεντίν έκανε εργομετρικά και είναι θέμα του προπονητή αν θα μπορεί να τον υπολογίζει».

Για την πώληση Μπρούνο: «Απορρίψαμε αρκετές προτάσεις και έγινε αποδεκτη η πρόταση την προτελευταία μέρα των μεταγραφών, προχωράμε με το υφιστάμενο ρόστερ αν και έγινε προσπάθεια για αντικατάσταση του».