Home TOP NEWS Από τις 4 Ιανουρίου, μόλις 25 λεπτά!

Από τις 4 Ιανουρίου, μόλις 25 λεπτά!


Είναι ακόμα ένα δείγμα της αστοχίας στο κομμάτι του προγραμματισμού, που ταλανίζει την ομάδα την τελευταία διετία. Η απόφαση για την απόκτηση του Τατζούρι Σράντι έγινε δεκτή με σκεπτικισμό από τον κόσμο, καθαρά λόγω του… ιατρικού ιστορικού του ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του αναρτήθηκε από την ομάδα 41! μέρες πριν το χθεσινό παιχνίδι (της χρονιάς). Μέσα σε 41 μέρες, από την ημέρα που τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες, οι παίκτες προλαβαίνουν να πάνε διακοπές, να επιστρέψουν, να κάνουν προετοιμασία και να παίξουν και επίσημο αγώνα.

Κι εμείς φέραμε ποδοσφαιριστή, τον οποίο σε καμία περίπτωση δεν κρίνουμε (πως να το κάνουμε άλλωστε αφού ακόμα δεν τον είδαμε), για να παίξει από την ημέρα που ήρθε, μέχρι σήμερα, 25 λεπτά, με Ανόρθωση και Αποέλ.

Δεν θα τον «κάψουμε» είπε πριν φύγει ο Φερέρα και μάλλον αυτό ακόμα ισχύει. Το αν θα καταφέρει αυτός ο ποδοσφαιριστής να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον οποίο ήρθε στην ομάδα και πότε θα γίνει αυτό, είναι άγνωστο.

Παρεμπιπτόντως χθες το Αποέλ είχε στην εντεκάδα του τις δύο μεταγραφές που έκανε τον χειμώνα. Λίγες μέρες προηγουμένως η Ανόρθωση μας διέλυσε με τους νεοφερμένους της.