Home TOP NEWS Έστω και τώρα να δείξουν ότι μπορούν

Έστω και τώρα να δείξουν ότι μπορούν

Σε μια νέα εποχή έχει μπει η ομάδα μας, η οποία θα πορευτεί για το υπόλοιπο της σεζόν με Κύπριο τεχνικό στον πάγκο της, κάτι που έχει να γίνει εδώ και πέντε χρόνια.


Με τον Σωφρόνη λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα, άλλωστε αυτό ήταν και το μήνυμα στην ανάρτηση του φωτορεπορτάζ κι αυτό το νέο ξεκίνημα πρέπει να γίνει άμεσα κι από το παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού, παιχνίδι που για την ομάδα μας είναι μιας επιλογής μετά τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με Νέα Σαλαμίνα, Πάφο FC και Ανόρθωση.

Στην ομάδα ξέρουμε ότι υπάρχει ποιότητα, ξέρουμε ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν αν ανεβάσουν στροφές να βοηθήσουν και να προσφέρουν πολλά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και έστω και τώρα και υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή καλούνται να βγάλουν στο τερέν την ποιότητα του και να δείξουν ότι μπορούν.

Το θετικό είναι ότι ο Κύπριος κόουτς που ήρθε να αναλάβει σε μια δύσκολη περίοδο αναγνωρίζει τα πιο πάνω και θα προσπαθήσει κι αυτός μέσα από το πόστο που έχει αναλάβει να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές μας και να τους βγάλει τον καλό τους εαυτό τους στον αγωνιστικό χώρο.