Home ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ Limassol Shamrocks: “Έπαιξαν με τα όρια μας, την υπομονή και την αγάπη...

Limassol Shamrocks: “Έπαιξαν με τα όρια μας, την υπομονή και την αγάπη μας”

Οι φίλοι της ομάδας μας και συγκεκριμένα του “Limassol Shamrocs” προχώρησαν σε ανακοίνωση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα με την Ανόρθωση με το οποίο ουσιαστικά ξεχείλισε για τα καλά το ποτήρι.


Το οργανωμένο σύνολο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κάνει ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο για διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία στη Νήσου την ερχόμενη Δευτέρα αλλά και στο συλλαλητήριο πριν το το παιχνίδι με τον Άρη το οποίο θα γίνει έξω από την Δυτική κερκίδα.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ …Η ΩΡΑ ΕΦΘΑΣΕ

-Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου προχωρούμε σε ανοιχτό κάλεσμα έξω από τα γραφεία της Νήσου η ώρα 17:30. Καλούμε τον Πράσινο Λαό από όλες τις πόλεις που δεν συμβιβάζεται με την κατρακύλα να στηρίξει την διαμαρτυρία. Να νιώσουν σε πρώτη φάση την μηδενική ανοχή μας.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου πριν το ματς με τον άρη, ΚΑΛΟΥΜΕ τον Πράσινο Λαό να πορευτεί μαζί μας σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντια στην ανίκανη διοίκηση έξω απο την Δυτική εξέδρα.

Μαζευόμαστε στις 18:30 στον μικρό κυκλικό κόμβο που βρίσκεται πριν την είσοδο του πάρκινγκ και από εκεί γύρω στις 19:00 ξεκινούμε όλοι μαζί την πορεία ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ με κατάληξη πίσω από την Δυτική. Τα συνθήματα οργής θα τρυπήσουν τα αυτιά των ξεφτιλισμένων διοικητικών και η μαζική εντολή του Πράσινου Λαού για αποχώρησή τους θα γκρεμοτσακίσει τις σάπιες τους προθέσεις.

Έπαιξαν με τα όρια μας, την υπομονή και την αγάπη μας. Η λαϊκή εντολή πάρθηκε και το τίμημα θα είναι βαρύ. Με την ΟΜΟΝΟΙΑ που την έχουμε θρησκεία και γνωρίζουμε που της αρμόζει η ιστορία να βρίσκεται δεν δεχόμαστε να παίζει κανένα λαμόγιο.

Ο Πράσινος Λαός δεν είναι Πελάτης ΚΑΝΕΝΟΣ, οι απόψεις μας είναι σταθερές, έχουμε καθαρή ορθή φωνή, αδιαπέραστες βλέψεις για μια ΟΜΟΝΟΙΑ βασίλισσα που κερδίζει κάθε παιχνίδι, δεν αποδεχόμαστε ψέματα, ερασιτεχνισμούς, παραμύθια και ασέλγεια πάνω στην λατρεία μας.

Καλούμε τον Πράσινο Λαό στο σύνολό του την Παρασκευή να πορευτεί ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ για την ΜΑΝΑ ΜΑΣ . ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν να τελειώνουμε μ’ αυτούς που ποδοπατούν τα τελευταία χρόνια με τον χειρότερο τρόπο την ομάδα μας. Όλοι μαζί να διαολοστείλουμε πακέτο διοικητικούς αλλά και όσους συμπεριφέρονται προς όφελος άλλων συμφερόντων εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Υ.γ 1 ΣΤΑΥΡΟ ΓΡΗΓΟΡΗ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΑΜΕΣΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΓΕΛΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΑΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΛΟ!!!
Υ.γ.2 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.
Υ.γ.3 Στη Λάρνακα επιτρέπονται όλα τα σύμβολα?
Υ.γ.4 Τις ρουκέτες που τις κρύβατε το 74?? Φαίνεται μετά που πέτυχε το στόχο του σας τις έδωσε ο γιωργος σας.