Home TOP NEWS Match Report: Δύο πρόσωπα και ήττα από τον Άρη

Match Report: Δύο πρόσωπα και ήττα από τον Άρη


Η πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να πάρει καθαρό προβάδισμα με 2-0 και να γύρει την πλάστιγκα του αγώνα προς το μέρος του.

Όμως η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο δεύτερο 45λεπτο ήταν εντελώς διαφορετική. Έγιναν κάποιες διαφοροποιήσεις από τον Αυγουστή, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν περισσότερη διάθεση, έβγαλαν επιθετικές προσπάθειες, πίεσαν αρκετά και κατάφεραν να μειώσουν στο 79ο λεπτό για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.

Μείναμε ωστόσο μέχρι εκεί. Καταφέραμε να γίνουμε διεκδικητικοί για ένα μικρό διάστημα στο παιχνίδι όμως αυτό που η ομάδα παρουσίασε στα πρώτα 45 λεπτά πρέπει να προβληματίσει.

Η ευκαιρία να μπούμε στην εξάδα χάθηκε και τώρα αφήνουμε το πρωτάθλημα για να στρέψουμε την προσοχή μας στο κύπελλο και στον αγώνα με το Αποέλ.

Α’ Ημίχρονο

Στο 5ο λεπτό ο Άρης ολοκλήρωσε μία φάση με τον Μπαμπίκα να κάνει πλασέ έξω από την περιοχή και τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Φαμπιάνο.

Στο 11ο λεπτό ο Μάθιους εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, έπιασε κεφαλιά ο Ανσαριφάρντ, απέκρουσε στη γωνία ο Βανά Άλβες.

Στο 12ο λεπτό ο Κακόριν έστρωσε στον Γκομίς με κεφαλιά στη περιοχή μας, αυτός έκανε γυριστό σουτ το οποίο κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Με γυριστό ψαλιδάκι έκανε ωραίο τελείωμα ο Κακόριν πάνω στον Φαμπιάνο.

Στο 20ο λεπτό ο Κακόριν πήρε μπάλα από δεξιά, είδε την κίνηση του Μπέγκστον μπροστά στο τέρμα, του έδωσε πάσα έτοιμο γκολ και αυτός σκόραρε με πλασέ μπροστά στην εστία.

Απέσυρε τον Νικόλα Παναγιώτου ο Αυγουστή στο 24ο λεπτό και έβαλε στη θέση του τον Μπάρκερ.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 32ο λεπτό ο Κασάμα.

Ο Φαμπιάνο σταμάτησε την προσπάθεια του Μπαμπίκα στο 32ο λεπτό και έσωσε το δεύτερο γκολ.

Στο 45ο λεπτό ο Γκομίς πήρε πάσα από τον Κακόριν ύστερα από λάθος στην άμυνα μας, σούταρε στην εστία του Φαμπιάνο και σκόραρε.

Β’ Ημίχρονο

Μπήκαν στο γήπεδο οι Κούσουλος και Παπουλής στη θέση των Κασάμα και Μπέζους.

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Κούσουλος πήρε μία φάση πάνω του κάνοντας σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω.

Μπαλιά βγήκε από τον Λέτσιακς από αριστερά, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έγυε έξω.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 56ο λεπτό ο Άρης με πλασέ του Κακόριν να κτυπά στο πόδι του Λανγκ και να σταματά στον Φαμπιάνο.

Καλή ευκαιρία χάθηκε στο 58ο λεπτό με τον Κούσουλο που πήρε πάσα από τον Παπουλή, έκανε πλασέ έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο έξω.

Μπήκε ο Μπεσέντιν στο 62ο λεπτό στη θέση του Μπάρκερ.

Ένα σουτ του Ανσαριφάρντ στο 65ο λεπτό ήταν άστοχο.

Πολύ καλή ευκαιρία χάθηκε στο 68ο λεπτό με τον Κούσουλο να σουτάρει ψηλά από κοντινή απόσταση.

Στο 69ο λεπτό ο Μπαμπίκα έκανε επικίνδυνο σουτ χαμηλά το οποίο έφυγε δίπλα από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 75ο λεπτό ο Μιξ πέρασε στη θέση του Κασάμα.

Στο 76ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έδωσε υπέροχη μπαλιά στον Λοΐζου ο οποίος ξεπέρασε τον Ντελμίρο που τον ανέτρεψε και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ανσαριφάρντ και σκόραρε για να κάνει το 2-1.