Home TOP NEWS Με Κύπριο τεχνικό στον πάγκο μετά από 5χρόνια!

Με Κύπριο τεχνικό στον πάγκο μετά από 5χρόνια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Γιανίκ Φερέρα και πριν στεγνώσει το μελάνι από την ανακοίνωση για τον Βέλγο τεχνικό, προχώρησε στην ανακοίνωση για την πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή.


Ο Κύπριος κόουτς ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να βγάλει τα “κάστανα από την φωτιά”, έχοντας φυσικά ως στόχο να επαναφέρει την ομάδα μας στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης στο πρωτάθλημα από το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσει να την οδηγήσει στην ημιτελική φάση του κυπέλλου, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Αποέλ.

Το αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα καθίσει στον πράσινο πάγκο Κύπριος τεχνικός κάτι που έχει να συμβεί εδώ και 5χρόνια, τελευταίος Κύπριος προπονητής που κλήθηκε να εργαστεί στο “Ηλίας Πούλλος” ήταν ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Μετά από τον Πάμπο Χριστοδούλου που αποδεσμεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2017, ακολούθησαν οι Ιβάιλο Πέτεφ (Βουλγαρία), Χουάν Κάρλος Ολίβα (Ισπανία), Γιάννης Αναστασίου (Ελλάδα), Χένινγκ Μπεργκ (Νορβηγία), Νιλ Λένον (Β. Ιρλανδία) και ο Γιανίκ Φερέρα (Βέλγιο).