Home TOP NEWS Να αλλάξει την εικόνα και… να βγάλει τον καλό εαυτό των ποδοσφαιριστών...

Να αλλάξει την εικόνα και… να βγάλει τον καλό εαυτό των ποδοσφαιριστών στο τερέν

Ο Σωφρόνης Αυγουστή από χθες είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ομάδας μας, ο οποίος ήρθε να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας σε μια δύσκολη περίοδο την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Ο Κύπριος κόουτς μετά την επισημοποιήση της συνεργασίας του με την ομάδα μας, έπιασε δουλειά και βρέθηκε μαζί με τον Σίμο Ταραπουλούζη και τον Ιωακειμ Ιωακείμ στο στάδιο “Άλφαμέγα” και σκάναρε τον Άρη τον οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή στο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο.

Σήμερα ο Σωφρόνης Αυγουστή πήγε στο “Ηλίας Πούλλος” κι αφού πρώτα γνώρισε τους νέους του ποδοσφαιριστές, στην συνέχεια τους προπόνησε για πρώτη φορά. Στόχος του Κύπριο τεχνικού και των συνεργατών του είναι να αλλάξει τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά την ομάδα μας για να μπορέσει να πάρει το τρίποντο κόντρα στον Άρη.

Πάντως στις δηλώσεις του ο νέος προπονητής της ομάδας μας δήλωσε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει αρκετή ποιότητα και ξέρει πολύ καλά τους ποδοσφαιριστές, μάλιστα με τους Παπουλή και Γιούστε δούλεψε στον Απόλλωνα.

Στόχος για τον ίδιο είναι να αλλάξει την κατάσταση στο “Ηλίας Πούλλος” και παράλληλα να καταφέρει να βγάλει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του στο τερέν, έτσι ώστε να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο.