Home TOP NEWS Το mismatch και… η εύλογη απορία!

Το mismatch και… η εύλογη απορία!

Βλέπουμε και ξανά βλέπουμε την φάση στην οποία ισοφαρίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο “αιώνιο” ντέρμπι και πραγμάτικα μας δημιουργεί ερωτήματα και εύλογες απορίες. Μια εξ αυτών είναι “Γιατί ο Μπασιρού” να πάει στο μαρκάρισμα του Ανδρέα Καρώ στην εκτέλεση κόρνερ;


Ο Διεθνής από τις Κομόρες που είναι βραχύσωμος, πήγε να μαρκάρει ένα ψηλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έδειξε σε προηγούμενα παιχνίδια ότι το έχει το γκολ με το κεφάλι μετά από στημένες μπάλες το… αποτέλεσμα όλου αυτού που προηγήθηκε ήταν να δεχθεί η ομάδα μας το γκολ της ισοφάρισης .

Η συγκεκριμένη φάση στην οποία αναφερόμαστε φανερώνει την εικόνα της ομάδας μας την φετινή σεζόν. Την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, τις λάθος επιλογές κατά την διάρκεια του παιχνίδια, αλλά και  την έλλειψη πλανού που πολλές φορές απουσιάζει από τα παιχνίδια μας.

Πάντως κάποιος πού δεν καταλάβει και ιδιαίτερα πράγματα από ποδόσφαιρο, ξέρει ότι σε στημένες μπάλες οι ψηλοί ποδοσφαιριστές μαρκάρονται στην περιοχή από παίκτες με το ίδιο ύψος, είναι αδιανόητο λοιπόν ότι ο Μπασιρού πήγε στο μαρκάρισμα ενός πολύ καλού κεφαλοσφαιριστή.

Είναι από τις φάσεις που ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του πρέπει να καθίσουν να τις δουν ξανά και ξανά με τους ποδοσφαιριστές τους και μέσα από τις προπονήσεις και τα μαθήματα να τους τα δείξει, να τα διορθώσει για να μην επαναληφθούν σε επόμενα παιχνίδια.