Home TOP NEWS Η έγνοια του Σωφρόνη Αυγουστή στους δεκατρείς Διεθνείς

Η έγνοια του Σωφρόνη Αυγουστή στους δεκατρείς Διεθνείς

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 13 ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έφυγαν από το “Ηλίας Πούλλος” για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των Εθνικών τους ομάδων στους αγώνες που θα έχουν να δώσουν τις επόμενες μέρες.


Σίγουρα είναι ιδιαίτερη τιμή για την ΟΜΟΝΟΙΑ να την εκπροσωπούν τόσοι πολλοί Διεθνείς ποδοσφαιριστές στις Εθνικές ομάδες, ωστόσο την ίδια ώρα δημιουργεί και αρκετούς  πονοκεφάλους στην τεχνική ηγεσία, η οποία σε τέτοιες περιόδους δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει στις προπονήσεις.

Πάντως τα μάτια του Σωφρόνη Αυγουστή και των συνεργατών του τις επόμενες μέρες θα είναι στραμμένα στα παιχνίδια των Διεθνών ποδοσφαιριστών μας και σίγουρα η ευχή όλων είναι να επιστρέψουν υγιείς και χωρίς να προκύψει κάποιος τραυματισμός που θα στερήσει  από τον προπονητή μας κάποιο ποδοσφαιριστή.

Μετά την διακοπή και με την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και όλοι ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν σε αυτή την προσπάθεια αυτή που θα κάνει η ομάδα μας κυρίως για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που θα οδηγήσει στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.