Home TOP NEWS Να υπερβάλουν εαυτό στα διπλά παιχνίδια με την Πάφο

Να υπερβάλουν εαυτό στα διπλά παιχνίδια με την Πάφο

Ο στόχος για το πρωτάθλημα έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό, ενώ η πρόσφατη ήττα από τον Απόλλωνα έβαλε “ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες υπήρχαν για κατάληψη μιας προνομιούχας θέσης στον βαθμολογικό πίνακα.


Συνεπώς με τα πιο πάνω δεδομένα ο μοναδικός και μεγάλος στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν είναι το κύπελλο και αν θέλει να σώσει αυτή την χρονιά θα πρέπει να βρει τον τρόπο να περάσει τους δύο “τελικούς” με την Πάφο FC και να βρεθεί στον μεγάλο τελικό για να διεκδικήσει την κούπα.

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν πέρασαν αρκετές στεναχώριες και πίκρες και ξέρουν ότι για να δώσουν λίγη χαρά στον Πράσινο κόσμο θα πρέπει να φτάσουν στην κατάκτηση του κυπέλλου, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό στις διπλές αναμετρήσεις με την Πάφο FC.

Με την έλευση του Σωφρόνη Αυγουστή φαίνεται να άλλαξε το κλίμα προς το καλύτερο, η ομάδα μας βελτιώθηκε σε αρκετούς τομείς και σίγουρα ο Κύπριος κόουτς καλείται να συνεχίσει το έργο που άρχισε στο “Ηλίας Πούλλος” πριν ένα μήνα, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στα παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν και κυρίως σε αυτά του κυπέλλου.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία λοιπόν, αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ένα τρόπαιο μετά από μια κακή χρονιά στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να τα δώσουν όλα για όλα στα ημιτελικά κόντρα στο σύνολο του Μπεργκ, άλλωστε τα κίνητρα είναι τεράστια για όλους και αυτά θα πρέπει να σπρώξουν τους ποδοσφαιριστές στο ζητούμενο που είναι η πρόκριση στον τελικό.