Home TOP NEWS Πλάνο νίκης ετοιμάζει ο Σωφρόνης

Πλάνο νίκης ετοιμάζει ο Σωφρόνης


Απομένουν δύο προπονήσεις πριν το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος με το Αποέλ. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν πτοούν τον Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος καταστρώνει το πλάνο του θέλοντας να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μία νίκη πάνω στο Αποέλ.

Κι αν κάποιος πει πως το βαθμολογικό κίνητρο είναι πολύ πιο δυνατό στον αντίπαλο, στην ΟΜΟΝΟΙΑ όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να καταγράψει η ομάδα άλλη μία επιτυχία, σε ένα τέτοιο παιχνίδι μάλιστα. Η ψυχολογική τόνωση θα είναι τεράστια ενόψει της συνέχειας ενώ είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο τον κόσμο της ομάδας.

Θα γίνουν αλλαγές το Σάββατο από τον προπονητή, ο οποίος θα επαναφέρει κάποιους ποδοσφαιριστές στην εντεκάδα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στο γήπεδο απαλλαγμένη από το όποιο βαθμολογικό άγχος και είναι σημαντικό αυτό να λειτουργήσει υπέρ της στο ντέρμπι.

Είναι δεδομένες οι απουσίες των Καρίμ και Ψάλτη, εξαιρετικά δύσκολο είναι να προλάβουν το παιχνίδι οι Φαμπιάνο και Ζαχαρίου.