Home TOP NEWS Post Game: Η πρόκριση φέρνει μία ανάταση, όμως δεν κάναμε ακόμη τίποτα

Post Game: Η πρόκριση φέρνει μία ανάταση, όμως δεν κάναμε ακόμη τίποτα


Μπορούμε επιτέλους να σηκώσουμε κι εμείς λίγο το κεφάλι ψηλά φέτος. Ίσως λίγοι να πίστευαν ότι η ομάδα μας μπορούσε να κάνει την ανατροπή, το σίγουρο όμως είναι πως ο προπονητής και οι παίκτες του όχι μόνο το πίστευαν αλλά έδειξαν να το θέλουν και πολύ.

Είχαμε τις στιγμές μας στον αγώνα χθες, μία λίγο μετά το ξεκίνημα όταν σκοράραμε με τον Ανσαριφάρντ και μία στο τέλος με το κερδισμένο πέναλτι του Λοΐζου και το γκολ από τον Ρομάν. Είχε και πολλές δυσκολίες στην αναμέτρηση αφού δεχθήκαμε έντονη πίεση στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, διάστημα στο οποίο φάνηκε ξανά πως η ομάδα κουβαλά κούραση.

Όμως ο Σωφρόνης διαχειρίστηκε καλά τα δεδομένα του παιχνιδιού. Έκανε φρεσκάρισμα σε όλες τις γραμμές στα χρονικά σημεία που έπρεπε, έδωσε βοήθειες στην ομάδα η οποία, παρά τη φαινομενική έλλειψη αντοχών στους αγώνες της, κτύπησε στο 95ο λεπτό.

Και η νίκη μας έχει πρωταγωνιστές. Κατά την ταπεινή μας άποψη ο κορυφαίος του παιχνιδιού ήταν ο Νικόλας. Είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Μακέντα, είχε δύσκολο έργο πολλές φορές κι απέναντι στον Βιγιαφάνες, στάθηκε όμως στο ύψος του και ανταποκρίθηκε πλήρως στο παιχνίδι των μεγάλων απαιτήσεων. Απέκρουσε πολλές επιθέσεις του Αποέλ και είχε πολύ μεγάλη συμβολή στο μηδέν παθητικό.

Μεγάλη συμβολή στο να μην δεχθούμε γκολ είχε και ο Φάμπι. Η απόκρουση του στο κοντινό σουτ του Μακέντα είναι χάιλαϊτ για φέτος. Είχε σημαντική επέμβαση και στο πλασέ του Σαρφό.

Εξαιρετικό παιχνίδι έκανε και ο Λοΐζος ο οποίος έτρεξε, πάλεψε, έφαγε κλωτσιές, δέχθηκε αντικανονιοκά μαρκαρίσματα και ήταν αυτός όμως που είπε την τελευταία λέξη με το πέναλτι που κέρδισε.

Ο Καρίμ σκόραρε ενώ ο παρτενέρ του, ο Αρτιόμ Μπεσέντιν δείχνει ξανά πως πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να αξιοποιηθεί και να συνεισφέρει, ιδιαίτερα στη δημιουργία του παιχνιδιού της ομάδας αλλά και για να δώσει μάχες στις αντίπαλες άμυνες.

Γενικότερα από την παρουσία των ποδοσφαιριστών κρατάμε τη θέληση, το πάθος και το γεγονός ότι χθες βράδυ κατέθεσαν ψυχή.

Ήταν ανάταση για όλους μας η πρόκριση επί του Αποέλ όμως θα συμφωνήσουμε με τον Σωφρόνη. Δεν κάναμε τίποτα ακόμη. Σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ υποχρεούται να κοιτάξει για κάτι καλύτερο. Πρώτη αποστολή μας, να κερδίσουμε την Καρμιώτισσα και να αναμένουμε (τι να κάνουμε; αυτό είναι το ποδόσφαιρο) να κόψει βαθμούς από τη Νέα Σαλαμίνα το Αποέλ, για να μπούμε στην εξάδα.

Και ακολούθως να δούμε τους ημιτελικούς του κυπέλλου αλλά και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς. Είναι πολλή η δουλειά που πρέπει να γίνει μέχρι το τέλος όμως, τουλάχιστον, για πρώτη φορά οι παίκτες μας θα πάνε για προπόνηση με διαφορετική διάθεση. Κι εμείς να δούμε μπροστά λίγο πιο αισιόδοξα.