Home TOP NEWS Ξεχώρισε κι αυτό από Σωφρόνη

Ξεχώρισε κι αυτό από Σωφρόνη


Σε μία στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν στην επίθεση και προσπαθούσε να ισοφαρίσει το ματς με τον Απόλλωνα, η επιλογή του Σωφρόνη, η οποία έκανε εντύπωση, ήταν η απόσυρση του Μάθιους και η τοποθέτηση του Παναγιώτη Ζαχαρίου στη θέση του δεξιού ακραίου αμυντικού.

Έδειξε ξεκάθαρα τον επιθετικό του προσανατολισμό, δοκιμάζοντας παράλληλα κάτι που για πρώτη φορά βλέπουμε. Ο επιθετικογενής Κύπριος πήρε έναν άλλο ρόλο, έστω και στο τελευταίο τέταρτο στο οποίο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Προσπαθεί ο Σωφρόνης να επαναφέρει τον Παναγιώτη σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είχε μπόλικες ατυχίες μέχρι σήμερα στην παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τουλάχιστον δείχνει πως τον πιστεύει.

Η παρουσία του το Σάββατο ήταν μόλις η 4η, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, μία εξ αυτών ωστόσο ήταν στο κρισιμότατο παιχνίδι, κόντρα στο Αποέλ στον επαναληπτικό. Αυτό από μόνο του κάτι λέει.

Είναι βέβαιο πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα δούμε τον Ζαχαρίου να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ το γεγονός πως ο Μάθιους έμεινε μόνος σήμερα για το δεξί άκρο της άμυνας, ίσως αυτό που έκανε ο Αυγουστή το Σάββατο να το επαναλάβει.