Home TOP NEWS Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να γίνει άλλη μία αγωνιστική υπέρβαση

Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να γίνει άλλη μία αγωνιστική υπέρβαση


Βλέπουμε πως παρουσιάζεται η Πάφος μετά την αποχώρηση Χένινγκ Μπεργκ. Στο μεταξύ μας παιχνίδι πλησιάμε τη νίκη ωστόσο, αντικειμενικά ομιλούντες, η αντίπαλος μας μας έβαλε τρομερή πίεση και σίγουρα άξιζε γκολ.

Ήταν πιο απαιτητική από εμάς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και εμφάνισε δείγματα της ποιότητας της. Και ήρθε καπάκι και η ευρεία νίκη επί της ΑΕΚ προχθές. Η ομάδα της Πάφου δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Έχει στόχους στο πρωτάθλημα και αυτό ίσως και να είναι θετικό για εμάς, από την άποψη ότι θα δώσει δυνάμεις στο παιχνίδι της που θα προηγηθεί του επαναληπτικού, κόντρα στον Απόλλωνα.

Όπως και να έχει πάντως για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο ζητούμενο, που είναι η πρόκριση μας και η παρουσία μας στον τελικό κυπέλλου, θα πρέπει να κάνουμε ακόμα μία αγωνιστική υπέρβαση. Απέναντι σε μία πολύ δυνατή αντίπαλο, έχουν απόλυτο δίκαιο όσοι λένε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Θα χρειαστεί και την ώθηση από τον κόσμο η ομάδα ενώ θα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα αγωνιστικά δεδομένα στο παιχνίδι.

Για την ώρα θα πρέπει όλοι να καθαρίσουν το μυαλό τους, να ξεκουραστούν και με την επιστροφή στις προπονήσεις να στρωθούν στη δουλειά και να βάλουν στην… ακίδα το μεγάλο παιχνίδι της 26ης Απριλίου.