Home TOP NEWS Και τώρα το “αιώνιο”

Και τώρα το “αιώνιο”

Η ομάδα μας την Τετάρτη (26/4) το βράδυ έκανε το καθήκον της κόντρα στην Πάφο FC, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και εξασφάλισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό στον οποίο θα διεκδικήσει το τρόπαιο και παράλληλα το εισιτήριο για την Ευρώπη.


Φυσικά μέχρι τις 24 Μαίου, ημερομηνία η οποία ορίστηκε ο μεγάλος τελικός έχουμε ακόμη σχεδόν ένα μήνα και σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας θα έχει ενώπιον της παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τα οποία θα πρέπει να τα εκμεταλλευτεί για να κρατηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση και να κάνει μέσω αυτών την κατάλληλη προετοιμασία.

Στο “Ηλίας Πούλλος” απο την επόμενη κιόλας ημέρα του παιχνιδιού με την Πάφο FC άρχισαν να σκέφτονται μόνο το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής των πλέι – οφ με αντίπαλο τον Αποέλ. Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή θα πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο “αιώνιο” ντέρμπι και χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος θα διεκδικήσει τη νίκη για την πάρτη της, αλλά και για το γοήτρο.

Τα πανηγυρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισαν και τέλειωσαν την Τετάρτη το βράδυ. Απ’ εδώ και όλοι έχουν στρωθεί στην δουλειά για τα παιχνίδια που τους περιμένουν στο πρωτάθλημα, αρχής γενομένης απ’ αυτό με τον Αποέλ, άπαντες θέλουν να  τα εκμεταλλευτούν και να πάρουν τα θετικά αποτελέσματα για να μπορέσει η ομάδα να πάει με πατημένα τα “γκάζια” στον μεγάλο τελικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, ο Σωφρόνης Αυγουστή πλην του Πάρη Ψάλτη έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, ενώ επιστρέφουν οι Κούσουλος και Μπέζους που ήταν τιμωρημένοι στο παιχνίδι με την Πάφο FC.