Home TOP NEWS Match Report: Μεγαλειώδης πρόκριση και το πανηγύρι αρχίζει!

Match Report: Μεγαλειώδης πρόκριση και το πανηγύρι αρχίζει!


Μεγαλειώδης ήταν η πρόκριση μας στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου. Καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών ενός αγώνα πολύ απαιτητικού και παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να πάρουμε μία τεράστια νίκη που μας οδηγεί  στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης.

Μιξ, Κασάμα και Χάμπος ήταν οι σκόρερ μας , είχε ανοίξει το σκορ ο Βαλακάρι.

Ή ώθηση που έδωσε ο κόσμος στην ομάδα λειτούργησε για πολύ λίγο. Η Πάφος ήταν η ομάδα που στα πρώτα λεπτά βγήκε πιο απαιτητικά στην επίθεση.  Και σκόραρε νωρίς με τον Χότσκο. Προσπάθησε η ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει πίεση στη συνέχεια, ανέβασε παίκτες μπροστά και έψαξε την απάντηση.  Και στο 34ο λεπτό ο Μιξ βρήκε με πλάσα το γκολ.

Η ισοφάρισε έδωσε ψυχολογία στην ομάδα αλλά και στον κόσμο. Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν καλά για την ΟΜΟΝΟΙΑ που έπαιξε καλύτερα από την αντίπαλο της, χωρίς όμως να βρει κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία.

Θετικό το ότι απάντησε στο γκολ η ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πιο επιφυλακτικές. Δεν είδαμε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αφού ήταν ένα παιχνίδι εξουδετέρωσης με την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως να κρατάει περισσότερο τη μπάλα.

Μέχρι το 80ο λεπτό όταν ο Κασάμα βρήκε χώρο για να κάνει σουτ έξω από τη περιοχή και με δόση τύχης να σκοράρει.

Τα τελευταία λεπτά ήταν ψυχοβγαλτικά αφού η Πάφος ανέβηκε ολόκληρη μπροστά για να σκοράρει. Αντέξαμε και πήραμε την πρόκριση. Στο τέλος βρήκε με δόση τύχης γκολ και ο Χάμπος για να κλειδώσει την πρόκριση μας.

Τεράστιο αποτέλεσμα.

Α’ Ημίχρονο

Πρώτη φάση στο ν αγώνα ήταν για τη Πάφο. Στο 4ο λεπτό ο Χότσκο σούταρε έξω από τη περιοχή αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο στην πρώτη δύσκολη απόκρουση στο παιχνίδι.

Στο 12ο λεπτό συνδυάστηκαν Ζάιρο και Βαλακάρι ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο πλασάροντας σωστά για το 0-1.

Ένα σουτ από τον Μιξ στο 16ο λεπτό έξω από την περιοχή κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεση ο Ανσαριφάρντ έδωσε έξω από τη περιοχή στον Μιξ που σέντραρε για τον Νικόλα ο οποίος δεν πρόλαβε την κεφαλιά.

Στο 25ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ εκτέλεσε κόρνερ, έγινε μπέρδεμα στη περιοχή, ο Λέτσιακς σούταρε από κοντά όμως έβαλε κόντρα αμυντικός ενώ στη συνέχεια το σουτ του Νικόλα έφυγε λίγο έξω.

Βγήκε πάσα για τον Ζάιρο στο 29ο λεπτό, αυτός σούταρε απόό πλάγια στη περιοχή αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση.

Στο 34ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έδωσε στον Μιξ  ο οποίος μπροστά στο τέρμα, λίγο πίσω από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε σωστά για να σκοράρει.  

 

Β’ Ημίχρονο

Η μπαλιά του Μπασιρού στο Λοΐζου πέρασε για τον Κακουλλή, ο οποίος πήγε πλάγια και μπροστά στον Ίβουτσιτς δεν μπόρεσε να τελειώσει. Ήταν η πρώτη φάση στο 61ο λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μιξ αποχώρησε για να δώσει τη θέση του στον Κασάμα στο 74ο λεπτό.

Στο 77ο λεπτό ο Παπουλής μπήκε στη θέση του Τατζούρι Σράντ.

Στο 79ο λεπτό εκτέλεσε κόρνερ ο Καρίμ με πάσα έξω από τη περιοχή στον Κασάμα, αυτός σούταρε έξω από τη περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πήγε μέσα.

Ο Τάνκοβιτες έκανε πλασέ έξω από τη περιοχή μας στο 90ο λεπτό, άφησε ο Φαμπιάνο τη μπάλα να φύγει έξω.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Χάμπος μπροστά στον Ίβουσιτσς στις καθυστερήσεις. Πήρε πάσα σπό τον Παπουλή, πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.