Home TOP NEWS Να τους κρατήσει όλους σε αγωνιστική εγρήγορση

Να τους κρατήσει όλους σε αγωνιστική εγρήγορση

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζονται για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Άρη Λεμεσού, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Στην ομάδα μας έβαλαν στο συρτάρι τον πρώτο ημιτελικό με την Πάφο FC, ενώ το κεφάλαιο επαναληπτικός που θα γίνει στις 26 του μήνα θα ανοίξει ξανά μετά την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στις 21 Απριλίου.

Στα δύο παιχνίδια λοιπόν που ακολουθούν, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να κάνει rotation και να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του που έχει στην διάθεση του, έτσι ώστε να κρατήσει το ρόστερ του σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει του πιο σημαντικού αγώνα σε αυτό τον μήνα που θα είναι με την Πάφο FC.

Αναμένουμε αύριο Τρίτη (11/4) και την Παρασκευή (21/4) δύο διαφορετικές ομάδες στο γήπεδο με τον Κύπριο τεχνικό να δοκιμάζει πράγματα και πρόσωπα αφού ως γνωστόν θα πρέπει να βρει και τον αντι- Κούσουλου ο οποίος θα είναι τιμωρημένος λόγω καρτών στον επαναληπτικό.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι οι τραυματίες Πάρης Ψάλτης και Χαραλάμπους, αλλά και ο Μπεζούς που υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ο Χάμπος θα κάνει αγώνα δρόμου στις εορτές του Πάσχα για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ ή να ανεβάσει ρυθμούς για το παιχνίδι με την Πάφο FC.