Home TOP NEWS Πάθος, πείσμα, συγκέντρωση και δύναμη από την αρχή μέχρι το τέλος!

Πάθος, πείσμα, συγκέντρωση και δύναμη από την αρχή μέχρι το τέλος!

Στο πράσινο “στρατόπεδο” είναι όλοι στην πρίζα, καθώς η ομάδα μας το απόγευμα (19:00 | Primetel, @omonoianews) αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ την Πάφο FC στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τις “αγγαρείες” στον θεσμό του πρωταθλήματος με Άρη και ΑΕΚ θα επιδιώξει απόψε στο κατάμεστο από κόσμο ΓΣΠ να πάρει το θετικό σκορ το οποίο θα μπορέσει να της εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό κυπέλλου, όπου εκεί θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το στέμμα της.

Τόσο ο Σωφρόνης Αυγουστή, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ξέρουν ότι απόψε μπροστά τους θα βρουν ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος επίσης θα δώσει την δική του “μάχη” για πρόκριση στον τελικό, ωστόσο αυτό δεν τους φοβίζει και θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πίστη στις δυνάμεις τους, για να τα δώσουν όλα και να κάνουν την προσπάθεια για να αποσπάσουν τη νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κληθούν το βράδυ να κάνουν άλλη μια υπερπροσπάθεια για να πάρουν το ζητούμενο, παρουσιάζοντας μια καλή εικόνα όπως έπραξαν και στον επαναληπτικό αγώνα της προημιτελικής φάσης κόντρα στον Αποέλ και να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αυτό που θα χρειαστεί να κάνει η ομάδα μας να κάνει, είναι να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα, να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Αυγουστή θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.

Για τον απογευματινό αγώνα θα χρειαστεί όλοι μα όλοι που θα αγωνιστούν να έχουν θέληση, πάθος και να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο αν έρθει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έρθει πιο κοντά στην διάκριση μέσω του κυπέλλου την φετινή σεζόν.

 

close
close