Home TOP NEWS Ψηλό το εμπόδιο μπροστά μας, στο δρόμο για τον τελικό

Ψηλό το εμπόδιο μπροστά μας, στο δρόμο για τον τελικό


Το εμπόδιο που εμφανίζεται μπροστά μας, στο δρόμο μας προς τον τελικό, είναι πολύ ψηλό. Η ποιότητα της Πάφου είναι γνωστή και απόψε την βρίσκουμε απέναντι μας πληγωμένη, ύστερα και από την επικράτηση μας στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή.

Την ίδια στιγμή, με άλλο προπονητή στον πάγκο, αναμένουμε να την συναντήσουμε διαφορετική και παίζει κι αυτό το ρόλο του. Βέβαια εμείς είμαστε επικεντρωμένοι στη δική μας ομάδα η οποία έχει δείξει το τελευταίο διάστημα πως έχει ανακάμψει για τα καλά και σε αυτή την κρίσιμη χρονική στιγμή αποδίδει και μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Αυτό θα επιδιώξει και σήμερα. Στόχος είναι να επιστρέψουμε στη Λευκωσία με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αναμένουμε τον επαναληπτικό στο κατάμεστο ΓΣΠ.

Σημαντική η απουσία του Μπεσέντιν, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και των Χαραλάμπους και Ψάλτη που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στον Αυγουστή. Το πλάνο του προπονητή βγήκε και σήμερα θα πρέπει να περιμένουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που έγινε προ μερικών ημερών για το πρωτάθλημα.

800 φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρίσκονται σήμερα στην ανατολική εξέδρα του «Στέλιος Κυριακίδης» για να στηρίξουν την ομάδα. Στις 19:00 θα αρχίσει ο αγώνα και θα μεταδοθεί ζωντανά από την CableNet.