Home TOP NEWS Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον ημιτελικό – Τα αγωνιστικά δεδομένα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τον ημιτελικό – Τα αγωνιστικά δεδομένα


Σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την ομάδα τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, εδώ και πολλές μέρες, όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν και αναπνέουν για τον επαναληπτικό αγώνα με την Πάφο, που θα γίνει στο ΓΣΠ σε δύο μέρες.

Ήδη ο κόσμος «μίλησε». Το Sold-Out στα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης είναι το σύνθημα για την πρόκριση στον τελικό. Η ατμόσφαιρα θα είναι έτσι όπως πρέπει, σε δύο βράδια στις εξέδρες του γηπέδου και έτσι όπως πρέπει, πρέπει να είναι και η ομάδα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Αυγουστή έχει ήδη στο μυαλό του το πλάνο με το οποίο θα κατεβάσει την ομάδα και οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν.

Έμειναν δύο προπονήσεις, σήμερα και αύριο, για να βγει η αποστολή και οι απουσίες είναι γνωστές. Μπέζους και Κούσουλος είναι τιμωρημένοι, ο Ψάλτης είναι τραυματίας. Ο Μάθιους ανέβασε το ρυθμό του, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και από την αγωνιστική του ετοιμότητα θα κριθεί η συμμετοχή του.

Εννοείται ότι θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό, σε σχέση με τον αγώνα στην «Αρένα» που προηγήθηκε, σε ότι αφορά στα πρόσωπα, στον σχηματισμό και στην προσέγγιση του παιχνιδιού από την ΟΜΟΝΟΙΑ.