Home TOP NEWS Τέσσερα εκτός περιοχής τα δύο από τους Ουκρανούς!

Τέσσερα εκτός περιοχής τα δύο από τους Ουκρανούς!

Την Κυριακή το απόγευμα κόντρα στην Πάφο FC η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε το 4ο της γκολ το οποίο προήλθε από μακρινό σουτ και εκτός περιοχής.


Δείτε τα τέσσερα γκολ:

Το πρώτο γκολ φετινό γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑ απο μακρινή απόσταση το πέτυχε ο Φώτης Παπουλής κόντρα στην ΑΕΚ το οποίο τελικά αποδείχθηκε “χρυσό” αφού η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2.

Το επόμενο γκολ προήλθε από τα πόδια του Ρομάν Μπεζούς στο ματς του δεύτερου γύρου με τον Ακρίτα Χλώρακας. Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός “ζύγισε” το πόδι του εκτός περιοχής και νίκησε τον Πεντρέου. Το γκολ του Μπεζούς τελικά χάρισε και το τρίποντο στην ΟΜΟΝΟΙΑ αφού σημειώθηκε στην εκπνοή του αγώνα.

Το τρίτο γκολ σημειώθηκε στον θεσμό του κυπέλλου κόντρα στην Καρμιώτισσα από ένα πρώην ποδοσφαιριστή μας τον Γκάρι Χούπερ. Ο Άγγλος στράικερ κέρδισε την μπάλα, είδε τον κήπερ της Καρμιώτισσας εκτός θέσης και με ένα μακρινό σουτ τον “κρέμασε” φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, ανοίγοντας τον δρόμο για την ανατροπή και την πρόκριση.

Το τελευταίο γκολ από μακρινή απόσταση και εκτός περιοχής η ομάδα μας το σημείωσε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Πάφο FC. Ο Αρτιόμ Μπεσεντίν βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Ίβουσιτς. Το τέρμα που πέτυχε ο Ουκρανός ήταν το πρώτο με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και το πρώτο της ομάδας μας κόντρα στην ομάδα της Πάφου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα γκολ επιτεύχθηκαν στο ΓΣΠ και μάλιστα στην ίδια εστία (αυτή μπροστά από την Βόρεια κερκίδα), το ένα μπήκε στο πρώτο ημίχρονο αυτό του Γκάρι Χούπερ και τα άλλα τρία του Παπουλή, του Μπεζούς και του Μπεσεντίν στο δεύτερο ημίχρονο.