Home TOP NEWS Ένας Λοΐζος από τα παλιά!

Ένας Λοΐζος από τα παλιά!

Μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις πραγματοποιήσε ο Λοΐζος Λοΐζου στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.


Ο νεαρός ακραίος επιθετικός της ομάδας μας ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, έχασε κάποιες καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Γιοβάνοβιτς τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο μέρος, ενώ ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στον γκολ που πέτυχε ο Κακουλλής.

Σε γενικές γραμμές ο Λοΐζος έκανε μια γεμάτη εμφάνιση κόντρα στους “κυανόλευκους”, δημιουργώντας σε πολλές περιπτώσεις ρήγματα στην άμυνα του Λεμεσιανού συλλόγου και σίγουρα η παρουσία του χθες στον χρόνο που αγωνίστηκε άφησε ικανοποιημένους τον Σωφρόνη Αυγουστή και τους συνεργάτες του.

Στοίχημα τώρα για τον κόουτς της ομάδας μας είναι να κρατήσει σε αυτά τα επίπεδα τον Λοΐζο μέχρι τον τελικό του κυπέλλου Coca – Cola, ενώ στοίχημα είναι και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να ανεβάσει κι άλλο την απόδοση του μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, έτσι ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο ζητούμενο το βράδυ της 24ης Μαίου.

Ο Λοΐζος έδειξε στον χθεσινοβραδινό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα ότι, όταν βρίσκεται στην καλή του μέρα μπορεί να δώσει αρκετές βοήθειες στην ομάδα μας στο επιθετικό τρίτο κι αυτό είναι που θέλει και ο Σωφρόνης ενόψει και του τελικού.