Home TOP NEWS Επτά μέρες πριν τον μεγάλο τελικό

Επτά μέρες πριν τον μεγάλο τελικό

Η παρουσία της ομάδας μας στον μεγάλο τελικό, η διεκδικήση του τροπαίου και παράλληλα η εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου που συνεπάγεται η κατάκτηση του κυπέλλου, είναι αυτά που σκέφτονται η τεχνική ηγεσία, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μια βδομάδα πριν τον τελικό.


Η κακή πορεία που πραγματοποιήσε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα, αλλά και όλα τα λάθη που έγιναν κατά την διάρκεια της σεζόν και την άφησαν εκτός διεκδικήσης στόχων κάνει την κατάκτηση του κυπέλλου ακόμη πιο επιτακτική, γι’ αυτό άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο καλούνται να προετοιμαστούν κατάλληλα για τον μεγάλο τελικό και να εκπληρώσουν τον μοναδικό στόχο που έχει απομείνει στην ομάδα μας, άλλωστε μόνο έτσι θα θεωρηθεί ότι η χρονιά δεν πήγε εντελώς χαμένη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή όλο αυτό το διάστημα που προηγήθηκε αλλά και στις επτά μέρες που απομένουν μέχρι τον τελικό καλείται να προετοιμάσει τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να παρουσιαστούν έτοιμοι στον μεγάλο αγώνα και να αγωνιστούν τόσο καλά όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και για το τιμημένο τριφύλλι που φέρουν στο στήθος.

Για την ώρα όμως στην ΟΜΟΝΟΙΑ σκέφτονται και τον αγώνα με τον Άρη Λεμεσού για την 9η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Ο κόουτς αναμένουμε ότι θα προχωρήσει σε rotation στον συγκεκριμένο αγώνα θέλοντας να προστατέψει ποδοσφαιριστές του από πιθανών τραυματισμούς λίγες μέρες πριν τον τελικό.

Στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή θα είναι οι Κακουλλής και Ουζόχο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπασιρού και Τατζιούρι Σράντι οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς.