Home TOP NEWS Μπήκε ήδη στην επόμενη μέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Μπήκε ήδη στην επόμενη μέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκαν ήδη στην επόμενη μέρα κι άρχισαν την δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία αναμένεται να είναι ακόμη πιο απαιτητική και δύσκολη απ’ αυτή που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν στις 27 Ιουλίου γι’ αυτό οι υπεύθυνοι που ασχολούνται με το κομμάτι προγραμματισμός θα πρέπει να τρέξουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας να είναι “στημένη” και να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα παιχνίδια της.

Ήδη στην ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε η πόρτα εξόδου με την αποχώρηση του Τατζιούρι Σράντι ο οποίος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ενώ τον ίδιο δρόμο αναμένεται να πάρουν κι άλλοι τις επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Αρτιόμ Μπεσεντίν και του Φώτη Κίτσου, ο πρώτος αποχαιρέτησε την ομάδα μας με σοβαρό τραυματισμό, ο δεύτερος έπεισε τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν αποκλείεται να επιδιώξουν να τον κρατήσουν και για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο “Ηλίας Πούλλος”, ενώ αντίο από την ενεργό δράση ο Φώτης Παπουλής.

Όσον αφορά το κεφάλαιο ανανεώσων για τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια  οι Φουάντ Μπασίρου και Έκτορ Γιούστε είναι ανοικτό και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον των δύο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.